Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-26 idő 16:06

Egyre jobb az idő, egyre kevesebb a viselt ruha, egyre növekszik a szépségszalonok forgalma

A szépségszalonok is készülnek a tavaszra, hiszen a mind jobban enyhülő időjárás hatására a hölgyek is lengébben kezdenek öltözködni, így azonban azok a testrészek is kivillannak, amelyek eddig a hosszú, vastag ruhák alatt rejtőztek.
Az igazi szezon márciusban kezdődik és szeptemberig tart – nyilatkozta Berger Katalin, a Hyperminceur fogyasztószalon-hálózat magyar mester-tulajdonosa.

Hyperminceur

A Hyperminceur jelenleg három egységgel rendelkezik Magyarországon, de két új üzlet nyitására is tárgyalásban állnak franchise-partnereikkel. A II. illetve a XIII. kerületben nyílik a közeljövőben új egység. Nagyobb helyiségbe költözik az óbudai egység is. Közel egy éve üzemel, és nagyon kedvezőek a tapasztalatok.

forrás: hyperminceur.com

A szezon már megkezdődött az Hyperminceur-nél is. Nagyon kedvező forgalmi adatokat mutatnak az egységek, éppen ezért nem is terveznek külön, tavaszi akciókat. Jóllehet sok ötlettel próbálják becsalogatni és megtartani ügyfeleiket. Például a Hyperminceur egységek üdülési csekket is elfogadnak vendégeiktől.

High-Care

A cég 15 éve van a hazai kozmetikai piacon, amely szépség, - wellness, és egészségmegőrző kezeléseket kínál befektetőknek és felhasználóknak egyaránt.

forrás: high-care.hu

Két lehetőséget kínál a hálózat: a High-Care Center-t vagy a High-Care Stúdió-t. Az átvevőkkel szemben szakmai előképzettségből származó követelményt nem támasztanak, a szükséges ismereteket teljes körű tréning keretében adják át.

Physiomins

A hálózat 1985-ben indult hódító útjára Franciaországban, immáron 23 országban vannak jelen közel 70 központtal. Hazánkban 2002-ben nyitották az első szalont, azóta majdnem az összes bevásárlóközpontban megtalálhatóak a rendkívül népszerűségnek örvendő fogyasztó központok.

forrás: physiomins.hu

A Physiomins-módszer lényege, hogy a fogyni vágyók valóban onnan adják le felesleges kilóikat, ahonnan szeretnék. Ennek érdekében személyre szabott kezelésekkel, otthoni használatra is alkalmas termékekkel valamint elismert szakemberek által összeállított tanácsokkal segítik a Physiomins-diétába kezdőket.

Szépségszalonokból sem tartják még telítettnek a hazai piacot, számos francia hálózat a Citron Vert, Alpha Beauté, a spanyol Cellulem Block, a portugál Body Concept régóta kacsingat a magyar piac felé. Néhányan új koncepcióval kívánnak betörni régiónkba, karcsúsító kezeléseket kínálva mindössze párszáz forintért.

ViFevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.