Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-26 idő 16:06

Egyre jobb az idő, egyre kevesebb a viselt ruha, egyre növekszik a szépségszalonok forgalma

A szépségszalonok is készülnek a tavaszra, hiszen a mind jobban enyhülő időjárás hatására a hölgyek is lengébben kezdenek öltözködni, így azonban azok a testrészek is kivillannak, amelyek eddig a hosszú, vastag ruhák alatt rejtőztek.
Az igazi szezon márciusban kezdődik és szeptemberig tart – nyilatkozta Berger Katalin, a Hyperminceur fogyasztószalon-hálózat magyar mester-tulajdonosa.

Hyperminceur

A Hyperminceur jelenleg három egységgel rendelkezik Magyarországon, de két új üzlet nyitására is tárgyalásban állnak franchise-partnereikkel. A II. illetve a XIII. kerületben nyílik a közeljövőben új egység. Nagyobb helyiségbe költözik az óbudai egység is. Közel egy éve üzemel, és nagyon kedvezőek a tapasztalatok.

forrás: hyperminceur.com

A szezon már megkezdődött az Hyperminceur-nél is. Nagyon kedvező forgalmi adatokat mutatnak az egységek, éppen ezért nem is terveznek külön, tavaszi akciókat. Jóllehet sok ötlettel próbálják becsalogatni és megtartani ügyfeleiket. Például a Hyperminceur egységek üdülési csekket is elfogadnak vendégeiktől.

High-Care

A cég 15 éve van a hazai kozmetikai piacon, amely szépség, - wellness, és egészségmegőrző kezeléseket kínál befektetőknek és felhasználóknak egyaránt.

forrás: high-care.hu

Két lehetőséget kínál a hálózat: a High-Care Center-t vagy a High-Care Stúdió-t. Az átvevőkkel szemben szakmai előképzettségből származó követelményt nem támasztanak, a szükséges ismereteket teljes körű tréning keretében adják át.

Physiomins

A hálózat 1985-ben indult hódító útjára Franciaországban, immáron 23 országban vannak jelen közel 70 központtal. Hazánkban 2002-ben nyitották az első szalont, azóta majdnem az összes bevásárlóközpontban megtalálhatóak a rendkívül népszerűségnek örvendő fogyasztó központok.

forrás: physiomins.hu

A Physiomins-módszer lényege, hogy a fogyni vágyók valóban onnan adják le felesleges kilóikat, ahonnan szeretnék. Ennek érdekében személyre szabott kezelésekkel, otthoni használatra is alkalmas termékekkel valamint elismert szakemberek által összeállított tanácsokkal segítik a Physiomins-diétába kezdőket.

Szépségszalonokból sem tartják még telítettnek a hazai piacot, számos francia hálózat a Citron Vert, Alpha Beauté, a spanyol Cellulem Block, a portugál Body Concept régóta kacsingat a magyar piac felé. Néhányan új koncepcióval kívánnak betörni régiónkba, karcsúsító kezeléseket kínálva mindössze párszáz forintért.

ViFevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.