Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-06 idő 10:04

Együttműködési megállapodást kötött a Benyovszky Orvosi Központ és a Matrackuckó franchise szaküzlet hálózat

A Matrackuckó franchise szaküzletekben jelentős azoknak a vásárlóknak a száma, akik nem csak a rossz, tönkrement, fekhelyek miatt panaszkodnak a pihentető alvás hiányára. Horkolás, rossz álmok, nehéz elalvás, csökkenő fizikai, szellemi teljesítő képesség és még sorolhatnánk az egyik legújabb népbetegség tüneteit.
 
 
A Matrackuckó szaküzlethálózat célja, hogy vásárlóit hozzásegítse a tökéletes pihenéshez, ezért is vette fel a kapcsolatot a Benyovszky Orvosi Központtal. A Budapesti Alvásközpont/Benyovszky Orvosi Központ Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációval rendelkezik, és a World Association Sleep of Medicine/Alvásorvosok Világszövetségének a partnere.
 
A megállapodás kölcsönös kedvezményeket tesz lehetővé a Budapesti Alvásközpont páciensei és a Matrackuckó szaküzlethálózat vásárlói számára. Úttörő kezdeményezés ez az összefogás, ilyen jellegű együttműködés egy Európa szerte elismert orvosi intézmény és egy alváskultúrával foglalkozó szaküzlethálózat között ugyanis még nem jött létre Magyarországon.

Több prémium minőséget képviselő márka bevezetésével,(álommatrac, szexbiztos ágy) valamint közel tíz év értékesítési tapasztalatával a háta mögött döntött úgy az érsekcsanádi központú Matrackuckó szaküzlet, hogy hozzálát saját franchise rendszerének kiépítéséhez.

„A Matrackuckó koncepció létrehozása óta az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan vásárlóközpontú franchise hálózatot hozzunk létre, amely szaküzleteihez a vásárlók bizalommal fordulhatnak bármilyen kérdésükkel, problémájukkal." 

"Kialakított szaküzlet koncepciónk, az alváskultúra jelentősége mellett tett hitvallásunk, valamint vásárlóink visszajelzései alapján hamar világossá vált számunkra, hogy a megálmodott majd létrehozott szaküzlet hálózatunk etikailag és üzletileg egyaránt életképes. Motivált eladóink a legjobb tudásuk szerint segítik vásárlóinkat az elképzelésüknek, céljaiknak megfelelő ágy, matrac vagy egyéb fenyőbútor kiválasztásában."

A koncepció, vonzó lehetőséget nyújt mindazon potenciális franchise partnerek számára, akik már meglévő bútorüzletükkel kívánnak egy nagyobb egység részévé válni, és profitálni a közös árubeszerzés és a minőségi, saját márkás termékkategóriák nyújtotta előnyökből, valamint mindazok számára, akik szeretnének részesedni egy emberközeli, jól működő hálózat sikerében. Vállalkozó szemléletű, elkötelezett kereskedő vénájú, családi vállalkozásokat várnak a hálózatukba.

További információk: 
Id. Hahn Gábor 
Tel: +36-20-251-7979
E-mail: id.hahn.gabor@matrackucko.hu
 
Forrás: matrackucko.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.