Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-29 idő 11:55

Együttműködő Partner Program kiemelt megbízásokra (Otthon Centrum)

Az Otthon Centrum hálózat további területekre terjeszti ki együttműködését Kiemelt Megbízásokra vonatkozóan a Duna House hálózatával (az Együttműködő Partneri Programban résztvevő jelenlegi partnerek mellett), azzal a céllal, hogy még hatékonyabbá tegye Kiemelt megbízását, az ingatlan értékesítését ügyfelei számára.
 
Az együttműködés meghatározott területeken, az alábbi folyamatok összehangolásával valósul meg: a két cég Kiemelt megbízásai mindkét hálózat kollégái számára elérhetőek, értékesíthetőek, így a piacon lévő vevők nagy részéhez eljutnak. Az együttműködésbe bevont ingatlanok mindkét cég nyilvános weboldalán is megjelennek.
 
 
Az együttműködés a következő területekre vonatkozik: Budapest és környéke, Balatonlelle és környéke, Debrecen és környéke, Hajdúszoboszló és környéke, Kecskemét és környéke, Keszthely és környéke, Komló és környéke, Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke, Siófok és környéke, Szeged és környéke, Székesfehérvár és környéke, Szolnok és környéke, valamint Zalaegerszeg és környéke.
Kizárólag a fenti területeken elhelyezkedő Kiemelt megbízásokra vonatkozik az együttműködés, más területeken lévő Kiemelt megbízások esetében jelenleg semmilyen együttműködés nincs a két Hálózat között.
 

Franchise elismerés az innovációért

 
A Magyar Franchise Szövetség január 23-án megrendezésre került Díjkiosztó Gálavacsoráján Az Év Innovatív Franchise Hálózata kategóriában két hálózat megosztva részesült a díjban, a Duna House és az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózatok.
 
A franchise díjátadást követő pillanatok
 
A Duna House és az Otthon Centrum a két legnagyobb hazai ingatlanhálózatként 2013-ban merőben új együttműködést indított el, amely a jelenlegi magyar piacnál jóval fejlettebb, angolszász piacokon bevett működési formák irányába mutat. Lényegében a Duna House és az Otthon Centrum saját kizárólagos megbízásában lévő ingatlanjait hozzáférhetővé, így pedig saját weboldalaikon hirdethetővé teszi egymás számára.
 
Forrás: oc.hu; franchise.hu
Fotó: Kallus György
ViFe
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.