Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-29 idő 11:55

Együttműködő Partner Program kiemelt megbízásokra (Otthon Centrum)

Az Otthon Centrum hálózat további területekre terjeszti ki együttműködését Kiemelt Megbízásokra vonatkozóan a Duna House hálózatával (az Együttműködő Partneri Programban résztvevő jelenlegi partnerek mellett), azzal a céllal, hogy még hatékonyabbá tegye Kiemelt megbízását, az ingatlan értékesítését ügyfelei számára.
 
Az együttműködés meghatározott területeken, az alábbi folyamatok összehangolásával valósul meg: a két cég Kiemelt megbízásai mindkét hálózat kollégái számára elérhetőek, értékesíthetőek, így a piacon lévő vevők nagy részéhez eljutnak. Az együttműködésbe bevont ingatlanok mindkét cég nyilvános weboldalán is megjelennek.
 
 
Az együttműködés a következő területekre vonatkozik: Budapest és környéke, Balatonlelle és környéke, Debrecen és környéke, Hajdúszoboszló és környéke, Kecskemét és környéke, Keszthely és környéke, Komló és környéke, Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke, Siófok és környéke, Szeged és környéke, Székesfehérvár és környéke, Szolnok és környéke, valamint Zalaegerszeg és környéke.
Kizárólag a fenti területeken elhelyezkedő Kiemelt megbízásokra vonatkozik az együttműködés, más területeken lévő Kiemelt megbízások esetében jelenleg semmilyen együttműködés nincs a két Hálózat között.
 

Franchise elismerés az innovációért

 
A Magyar Franchise Szövetség január 23-án megrendezésre került Díjkiosztó Gálavacsoráján Az Év Innovatív Franchise Hálózata kategóriában két hálózat megosztva részesült a díjban, a Duna House és az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózatok.
 
A franchise díjátadást követő pillanatok
 
A Duna House és az Otthon Centrum a két legnagyobb hazai ingatlanhálózatként 2013-ban merőben új együttműködést indított el, amely a jelenlegi magyar piacnál jóval fejlettebb, angolszász piacokon bevett működési formák irányába mutat. Lényegében a Duna House és az Otthon Centrum saját kizárólagos megbízásában lévő ingatlanjait hozzáférhetővé, így pedig saját weboldalaikon hirdethetővé teszi egymás számára.
 
Forrás: oc.hu; franchise.hu
Fotó: Kallus György
ViFe
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.