Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-07 idő 09:37

Éjszaka a tánciskolában

Szeptember 11-én egy éjszakára kinyílnak a legjobb tánciskolák kapui. Az immár hetedik alkalommal megrendezett Tánciskolák Éjszakája keretein belül országszerte különleges és egyedi programokkal, táncoktatással és természetesen egész éjszaka tartó bulikkal készülnek a részt vevő tánciskolák.
 
 
A Dolce Dance tánciskola idén 8 városban rendezi meg a programot, így várják az érdeklődőket Orosházán, Szegeden, Kecskeméten, Pécsett, Baján, Szolnokon, Debrecen, sőt még a vajdasági Szabadkán is. Az éjszaka során akár több tánccal is megismerkedhetnek a résztvevők, a salsa mellett a bachata és a kizomba is terítékre kerül. 
 
A Dolce Dance tánciskolák különleges akciókkal is készülnek a péntek éjszakára, a legtöbb helyszínen pedig elővételes jegy megvásárlására is lehetőség van, mellyel a helyszínen megváltott belépőhöz képest kedvezőbb áron lehet részt venni a rendezvényen. 
 
 
A jelenleg 3 országban, 30 tánciskolával jelen lévő Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola franchise rendszerben működik. A hálózat várja új, táncokat szerető partnerei jelentkezését határainkon innen és túlról egyaránt, Magyarországról az alábbi városokból: Budapest, Sopron, Győr, Zalaegerszeg, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Eger, Szombathely, Nyíregyháza.
 
További információk: Sipos Zsolt, E-mail: info@dolce-dance.com, http://dolce-dance.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.