Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-21 idő 10:15

Eladó a Konopizza franchise koncepció

A Konopizza hálózat hazai mester partnere családi okok miatt úgy döntött, hogy értékesíti mester franchise jogát, amely további 8 évre Magyarországon kizárólagos forgalmazási jogot biztosít új tulajdonosának. Az adásvétellel átadásra kerül a franchise hálózat magyar környezetre adaptált teljes dokumentációja, receptúrák, stratégiai táblázatok, 3D látványtervek, magyar nyelvre lefordított marketinganyagok, oktatási anyagok, magyar nyelvű weboldal és Facebook oldal, valamint Magyar Franchise Szövetségbeli tagság.

A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető. A Konopizza, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt.

 

A Konopizza egy teljesen új étkezési modellre építette föl koncepcióját. A rugalmas vállalkozási formának köszönhetően megfelelő mind a kezdő, mind a meglévő vállalkozások számára. Innovatív, könnyen adaptálható catering koncepció, amely kihozza a maximumot minden idők fogyasztójának kedvencéből: a pizzából. A hálózat hazánkban 2011 őszén nyitotta meg első egységét a Mammut I. Bevásárlóközpontban, amelyet azután további vidéki egységek követtek. Jelenleg Vácott üzemel éttermük, és még egy egység nyílik várhatóan április végén Balatonlellén.

Amennyiben érdeklődik a hálózat hazai mester franchise joga iránt, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.