Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-13 idő 09:05

Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

"Ne maradjon ki Ön sem, nézze meg elsők között az ingatlanokat, melyek a június 16-án, délben induló 3 Aukción a kínálatban szerepelnek." - hívja fel az olvasók figyelmét a Duna House ingatlaniroda hálózat Facebook-oldalán.
 
„Érdemes persze folyamatosan figyelni az oldalt, hiszen az ingatlanok listája az új Aukciókban folyamatosan bővül. Tarts velünk, és nézz körül: www.ingatlanaukcio.hu.”
 

Ingatlan Aukció - Hogyan működik?

 
A Nyugat-Európában és a tengerentúlon már ismert értékesítési formát Magyarországon ebben a formában eddig csak úgynevezett kényszerértékesítés, végrehajtás vagy banki ingatlan során ismerhettük.
 
 
A Duna House innovációjaként először kerül megrendezésre Magyarországon szabad piaci ingatlanok Aukciója. Az itt található ingatlanokat az eladók maguk kínálták Aukcióra. Van, ahol az Eladó hajlandó olcsóbban kínálni az ingatlant, mert már régóta próbálja értékesíteni és az eladás sürgőssé vált, de vannak olyan Tulajdonosok is, akik nagyon keresett ingatlannal rendelkeznek és bíznak benne, hogy az Aukciós folyamat során a maximális árat fogjuk tudni biztosítani nekik.  
 
A folyamat az alábbi leírás szerint kényelmes, egyszerű, átlátható és online webes felületen keresztül történik.
 
 

Ingatlan Aukció - Ingatlanosblog

 
"Mindenen túl vagyunk, ismerem a kollégák véleményét, a sajtóét, és a konkurenciáét a hamarosan induló ingatlan aukció kapcsán. Szerencsére az én lelkesedésemet nem törte le egyik sem, inkább növelte. Ahogy közeledik a kezdés időpontja, egyre izgatottabb vagyok.
 
Mi történik ma a hazai ingatlan piacon? Elindultak a vevők, határozott javulás van a több éves stagnálás után. Csökkennek az alkuk, és végre kezd igazán élvezetessé válni a munka. Egy ilyen környezetbe érkezik az online ingatlan aukció, ami mindannyiunkat lázba hoz. Ha kudarcra van ítélve, ahogy az egyik kisebb konkurens cég állítja, hát istenem, nem jött be, de legalább megpróbáltuk." - írja Schneiderné Bereczky Andrea az ingatlanosblog.hu oldalon.
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.