Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-13 idő 09:05

Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

"Ne maradjon ki Ön sem, nézze meg elsők között az ingatlanokat, melyek a június 16-án, délben induló 3 Aukción a kínálatban szerepelnek." - hívja fel az olvasók figyelmét a Duna House ingatlaniroda hálózat Facebook-oldalán.
 
„Érdemes persze folyamatosan figyelni az oldalt, hiszen az ingatlanok listája az új Aukciókban folyamatosan bővül. Tarts velünk, és nézz körül: www.ingatlanaukcio.hu.”
 

Ingatlan Aukció - Hogyan működik?

 
A Nyugat-Európában és a tengerentúlon már ismert értékesítési formát Magyarországon ebben a formában eddig csak úgynevezett kényszerértékesítés, végrehajtás vagy banki ingatlan során ismerhettük.
 
 
A Duna House innovációjaként először kerül megrendezésre Magyarországon szabad piaci ingatlanok Aukciója. Az itt található ingatlanokat az eladók maguk kínálták Aukcióra. Van, ahol az Eladó hajlandó olcsóbban kínálni az ingatlant, mert már régóta próbálja értékesíteni és az eladás sürgőssé vált, de vannak olyan Tulajdonosok is, akik nagyon keresett ingatlannal rendelkeznek és bíznak benne, hogy az Aukciós folyamat során a maximális árat fogjuk tudni biztosítani nekik.  
 
A folyamat az alábbi leírás szerint kényelmes, egyszerű, átlátható és online webes felületen keresztül történik.
 
 

Ingatlan Aukció - Ingatlanosblog

 
"Mindenen túl vagyunk, ismerem a kollégák véleményét, a sajtóét, és a konkurenciáét a hamarosan induló ingatlan aukció kapcsán. Szerencsére az én lelkesedésemet nem törte le egyik sem, inkább növelte. Ahogy közeledik a kezdés időpontja, egyre izgatottabb vagyok.
 
Mi történik ma a hazai ingatlan piacon? Elindultak a vevők, határozott javulás van a több éves stagnálás után. Csökkennek az alkuk, és végre kezd igazán élvezetessé válni a munka. Egy ilyen környezetbe érkezik az online ingatlan aukció, ami mindannyiunkat lázba hoz. Ha kudarcra van ítélve, ahogy az egyik kisebb konkurens cég állítja, hát istenem, nem jött be, de legalább megpróbáltuk." - írja Schneiderné Bereczky Andrea az ingatlanosblog.hu oldalon.
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.