Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-13 idő 09:05

Elindult a Duna House online ingatlan aukciós oldala

"Ne maradjon ki Ön sem, nézze meg elsők között az ingatlanokat, melyek a június 16-án, délben induló 3 Aukción a kínálatban szerepelnek." - hívja fel az olvasók figyelmét a Duna House ingatlaniroda hálózat Facebook-oldalán.
 
„Érdemes persze folyamatosan figyelni az oldalt, hiszen az ingatlanok listája az új Aukciókban folyamatosan bővül. Tarts velünk, és nézz körül: www.ingatlanaukcio.hu.”
 

Ingatlan Aukció - Hogyan működik?

 
A Nyugat-Európában és a tengerentúlon már ismert értékesítési formát Magyarországon ebben a formában eddig csak úgynevezett kényszerértékesítés, végrehajtás vagy banki ingatlan során ismerhettük.
 
 
A Duna House innovációjaként először kerül megrendezésre Magyarországon szabad piaci ingatlanok Aukciója. Az itt található ingatlanokat az eladók maguk kínálták Aukcióra. Van, ahol az Eladó hajlandó olcsóbban kínálni az ingatlant, mert már régóta próbálja értékesíteni és az eladás sürgőssé vált, de vannak olyan Tulajdonosok is, akik nagyon keresett ingatlannal rendelkeznek és bíznak benne, hogy az Aukciós folyamat során a maximális árat fogjuk tudni biztosítani nekik.  
 
A folyamat az alábbi leírás szerint kényelmes, egyszerű, átlátható és online webes felületen keresztül történik.
 
 

Ingatlan Aukció - Ingatlanosblog

 
"Mindenen túl vagyunk, ismerem a kollégák véleményét, a sajtóét, és a konkurenciáét a hamarosan induló ingatlan aukció kapcsán. Szerencsére az én lelkesedésemet nem törte le egyik sem, inkább növelte. Ahogy közeledik a kezdés időpontja, egyre izgatottabb vagyok.
 
Mi történik ma a hazai ingatlan piacon? Elindultak a vevők, határozott javulás van a több éves stagnálás után. Csökkennek az alkuk, és végre kezd igazán élvezetessé válni a munka. Egy ilyen környezetbe érkezik az online ingatlan aukció, ami mindannyiunkat lázba hoz. Ha kudarcra van ítélve, ahogy az egyik kisebb konkurens cég állítja, hát istenem, nem jött be, de legalább megpróbáltuk." - írja Schneiderné Bereczky Andrea az ingatlanosblog.hu oldalon.
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?

Meglepő újdonsággal készül a KFC
dátum 2018-06-12 idő 10:00

Hamarosan itt a csirke nélküli sült csirke - a KFCnél olyan új koncepción dolgoznak, amely az egészséges táplálkozást segíti.

Frozen joghurt hálózat keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-11 idő 13:52

Egészséges fagylalt - különleges franchise lehetőség. A Jono Yogo frozen joghurtot értékesítő hálózat új befektetőt keres.