Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-26 idő 09:32

Elindult az Első Nagy Bubbles Mosoda Verseny

Új nyereményjátékot indítottak a Bubbles design mosodák. A játék 1 hónapig, július 25. től augusztus 24-ig bezárólag tart.

"Minél többen mostok egy adott helyszínen, annál nagyobb az esély arra, hogy kedvenc BUBBLES mosodátok lesz a győztes! Hívjátok meg barátaitokat, mossatok közösen és pörgessétek fel a versenyt! Nyerjétek meg közösen a szuper gyereksarkot vagy az egy hetes kedvezmények valamelyikét." - olvasható a hálózat Facebook oldalán.

A játék célja megtalálni és kihirdetni azt a BUBBLES mosodahelyszínt, ahol 1 hónap alatt a legtöbb forgalmat (mosás és szárítás) bonyolítják a regisztrált felhasználók.  A nyertes mosodák (1-3. helyezet) ajándéka az adott helyszíneken mosó és/vagy szárító regisztrált felhasználóknak szól: az első három mosodai helyszínen előre meghatározott, 1 hetes időszakban kedvezményesen vehetnek igénybe mosást és/vagy szárítást a regisztrált felhasználók, valamint a nyertes BUBBLES helyszínen a hálózat központja a már létező gyermeksarkot rendbe hozza, szépíti és fejleszti.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.