Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-23 idő 09:13

Elismert szakmai mutató a DH Tranzakciószám becslése

A 2011 óta havi rendszerességgel jelentkező Barométerben megtalálható Tranzakciószám becslés adatait támasztják alá a Google-ben folytatott keresések. (Duna House összeállítás)
 
A Duna House vezetése sokáig küzdött azzal, hogy Magyarországon nincs olyan hiteles forrás, amely havi rendszerességgel adna ki friss adatokat az ingatlanpiacról. Úgy vélték, és vélik, hogy ezen a piacon – főleg az utóbbi években, amikor hónapról-hónapra óriási változások történnek – a 4-5 hónapos késéssel érkező elemzések inkább utólagos boncolgatások, de amire a piacnak szüksége van, az sokkal inkább azonnali, pillanatnyi adatok, helyzetjelentések.
 
 
Piacvezetőként a legtöbb ingatlan tranzakciót a Duna House bonyolítja hazánkban, így olyan releváns információk birtokában van az ingatlanok- és vásárlási körülményeinek tulajdonságairól, amelyek máshol nem állnak rendelkezésre ilyen mennyiségben és pontossággal. Az évek során (elsősorban saját használatra) olyan ingatlanpiaci elemzési és becslési módszereket fejlesztettek ki, amelyek az idő elteltével bizonyították, hogy megállják a helyüket.
 
A minap egy újabb megtisztelő visszaigazolása érkezett annak a munkának, mely a Duna House elmúlt 4 év ingatlan tranzakciószám becslésében van. A Portfolio.hu a Google egyik elemzési szolgáltatására hivatkozva erősítette meg, hogy azok a trendek és számok, melyeket a Duna House hosszú ideje havonta elérhetővé tesz, megegyeznek azzal, ami akkor rajzolódik ki, ha megnézzük, hogy mi felhasználók, egyes időszakokban milyen kulcsszavakra keresünk rá.
 
 
Ezt tökéletesen példázza az alábbi két grafikon egymás mellé téve, mely a Tranzakciószám becslés mellett azt mutatja, hogy a vizsgált időszakban milyen intenzíven kerestek a felhasználók az ’eladó lakás’ kifejezésre.
 
 
A Duna House-ról
 
A Duna House a magyarországi ingatlanpiac egyik vezető vállalata, széles és sokrétű tevékenységi körébe tartozik az ingatlanközvetítés, a franchise megoldások, a projekt marketing-tevékenység, ingatlan-finanszírozás és ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, valamint az ezekhez kapcsolódó tanácsadói és kezelői tevékenységek. A hálózat tagja a Magyar Franchise Szövetségnek, amely 2010-ben az év franchise hálózatának választotta.
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.