Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-14 idő 11:50

Erzsébetvárosban nyílt a legújabb Bubbles

A Bubbles 2011-ben nyitotta első önkiszolgáló mosodáját. Megyeri Gábor, az üzleti modell megalkotója, akkor még nem sejtette, hogy a koncepció ennyire sikeres lesz. Az új ötletre többen is felfigyeltek, így sikerült befektetőket találni, akik kiváló lehetőséget láttak a Bubbles koncepciójában. A befektetők megjelenése után a Bubbles új lendületet kapott, és 2014 májusától egymás után jelennek meg a Bubbles mosodák Budapesten. Hazánk első önkiszolgáló mosodahálózata most pedig elindult a vidéki üzletnyitások irányába is, Budapesten kívül már Érden is találhatunk Bubbles mosodát.
 
 
Az utóbbi időben rendkívül felgyorsultak az üzletnyitások a Bubbles-nél. A hálózat legújabb, 16. mosodája a hétvégén nyílt meg az erzsébetvárosi Garay Centerben (Garay tér 20.), alig egy héttel korábban pedig a X. kerületi Újhegyi sétány 18. szám alatt nyitott egységgel bővült a Bubbles mosodák listája.
 
A Bubbles szolgáltatásait jól ismerő vendégek ebben az üzletben is ugyanazt a minőséget és élményt kaphatják, mint amit a többi egységben már megszokhattak. Az éjjel-nappal nyitva tartó Garay téri mosodában 11 és 16 kg-os mosógépek és villámgyors szárítógépek várják a vendégeket.
 
 
A Bubbles nagyszabású terveiben – a budapesti mosodák mellett – már fókuszba kerültek a vidéki üzletnyitások is. A vállalat ebben nagy szerepet szán a Franchise Partnereknek. A Bubbles néhány nagyvárosban saját üzlet megnyitását tervezi, de a legtöbb vidéki mosoda üzemeltetését Franchise Partnerek segítségével szeretné megvalósítani.
 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.