Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-14 idő 11:50

Erzsébetvárosban nyílt a legújabb Bubbles

A Bubbles 2011-ben nyitotta első önkiszolgáló mosodáját. Megyeri Gábor, az üzleti modell megalkotója, akkor még nem sejtette, hogy a koncepció ennyire sikeres lesz. Az új ötletre többen is felfigyeltek, így sikerült befektetőket találni, akik kiváló lehetőséget láttak a Bubbles koncepciójában. A befektetők megjelenése után a Bubbles új lendületet kapott, és 2014 májusától egymás után jelennek meg a Bubbles mosodák Budapesten. Hazánk első önkiszolgáló mosodahálózata most pedig elindult a vidéki üzletnyitások irányába is, Budapesten kívül már Érden is találhatunk Bubbles mosodát.
 
 
Az utóbbi időben rendkívül felgyorsultak az üzletnyitások a Bubbles-nél. A hálózat legújabb, 16. mosodája a hétvégén nyílt meg az erzsébetvárosi Garay Centerben (Garay tér 20.), alig egy héttel korábban pedig a X. kerületi Újhegyi sétány 18. szám alatt nyitott egységgel bővült a Bubbles mosodák listája.
 
A Bubbles szolgáltatásait jól ismerő vendégek ebben az üzletben is ugyanazt a minőséget és élményt kaphatják, mint amit a többi egységben már megszokhattak. Az éjjel-nappal nyitva tartó Garay téri mosodában 11 és 16 kg-os mosógépek és villámgyors szárítógépek várják a vendégeket.
 
 
A Bubbles nagyszabású terveiben – a budapesti mosodák mellett – már fókuszba kerültek a vidéki üzletnyitások is. A vállalat ebben nagy szerepet szán a Franchise Partnereknek. A Bubbles néhány nagyvárosban saját üzlet megnyitását tervezi, de a legtöbb vidéki mosoda üzemeltetését Franchise Partnerek segítségével szeretné megvalósítani.
 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.