Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-12 idő 11:21

Év végén sem pihen meg a Borháló

A Borháló franchise hálózat nem alszik téli álmot, további borkereskedések nyitásával zárja az évet. A hálózat vidéken és Budapesten egyaránt intenzív terjeszkedést folytat, November vége óta átadásra került két budapesti (Angyalföld, Kispest) egységük, valamint múlt héten Kecskeméten is Borháló borkereskedés nyílt. 

Alig egy évvel ezelőtt látott hozzá a Borháló franchise hálózatának kialakításához, és már közel huszonöt borkereskedésük működik országszerte. Másik nagy előrelépés a hálózat életében, hogy a hálózat egyre több vidéki városban is megjelenik, lépésről-lépésre szépen lassan behálózva az egész országot.

A Borháló nemcsak az értékesítésre fókuszál, "közösséget akar építeni" – koncepciójuk nagyon fontos része a személyes kiszolgálás, beszélgetés a vásárlókkal. Ugyancsak ennek érdekében néhány héttel ezelőtt bevezették a "Borháló kártya" elnevezésű törzsvásárlói rendszerüket, amely számos előnyt tartogat a vásárlóiknak. 

Törzsvásárlónak lenni nagyon egyszerű, nem kell hozzá vásárlási limit, mindössze az elérhetőségét kell megadni a visszatérő vevőknek. Törzsvásárlónak lenni érdemes is, mert törzsvásárlói pontokért különleges tételekhez nagy kedvezménnyel juthatnak hozzá, a kóstolókról csak ők kapnak meghívót.

A Borháló ars poeticája szerint a hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.

Partnereik számára biztosítják a piackutatást, - elemzést, új termékek kutatását, az arculat létrehozását, a logisztika felépítést, az értékesítési rendszer, illetve a vevői kapcsolattartás rendszer kidolgozását és megvalósítását. Így a belépő vállalkozások kész koncepcióval rendelkeznek már az üzlet megnyitásának pillanatában.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Borháló Kft-t, vagy a DAKEXPO irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: Borháló Kft.
Kapcsolattartó: Hostyánszky Attila
www.borhalo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.