Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-12 idő 11:21

Év végén sem pihen meg a Borháló

A Borháló franchise hálózat nem alszik téli álmot, további borkereskedések nyitásával zárja az évet. A hálózat vidéken és Budapesten egyaránt intenzív terjeszkedést folytat, November vége óta átadásra került két budapesti (Angyalföld, Kispest) egységük, valamint múlt héten Kecskeméten is Borháló borkereskedés nyílt. 

Alig egy évvel ezelőtt látott hozzá a Borháló franchise hálózatának kialakításához, és már közel huszonöt borkereskedésük működik országszerte. Másik nagy előrelépés a hálózat életében, hogy a hálózat egyre több vidéki városban is megjelenik, lépésről-lépésre szépen lassan behálózva az egész országot.

A Borháló nemcsak az értékesítésre fókuszál, "közösséget akar építeni" – koncepciójuk nagyon fontos része a személyes kiszolgálás, beszélgetés a vásárlókkal. Ugyancsak ennek érdekében néhány héttel ezelőtt bevezették a "Borháló kártya" elnevezésű törzsvásárlói rendszerüket, amely számos előnyt tartogat a vásárlóiknak. 

Törzsvásárlónak lenni nagyon egyszerű, nem kell hozzá vásárlási limit, mindössze az elérhetőségét kell megadni a visszatérő vevőknek. Törzsvásárlónak lenni érdemes is, mert törzsvásárlói pontokért különleges tételekhez nagy kedvezménnyel juthatnak hozzá, a kóstolókról csak ők kapnak meghívót.

A Borháló ars poeticája szerint a hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.

Partnereik számára biztosítják a piackutatást, - elemzést, új termékek kutatását, az arculat létrehozását, a logisztika felépítést, az értékesítési rendszer, illetve a vevői kapcsolattartás rendszer kidolgozását és megvalósítását. Így a belépő vállalkozások kész koncepcióval rendelkeznek már az üzlet megnyitásának pillanatában.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Borháló Kft-t, vagy a DAKEXPO irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: Borháló Kft.
Kapcsolattartó: Hostyánszky Attila
www.borhalo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.