Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-19 idő 09:09

Exkluzív COOP Szuper boltot avattak Tahitótfalun

A PILIS-COOP megnyitotta átépített COOP Szuper boltját a Hősök terén, Tahitótfaluban. A szakmai eseményen, a kereskedelmi egység ökocímke minősítés elnyerését támogató energia- és környezettudatos megoldásait is bemutatták - írja az elelmiszer.hu.

„Mára a 100 millió Ft értékű beruházással, az alapjaitól újjáépített épületben a legmodernebb kereskedelmi szempontok szerint berendezett üzlettel várjuk a vásárlókat. Az 502 m² alapterületű egységben helyett kapott friss tőkehús, valamint zöldség és gyümölcs részleg, illetve helyben sütött pékárukat és cukrásztermékeket is kínáló pékpult. Több mint 4 millió Ft értékben járult hozzá a cég az önkormányzattal közösen a Hősök tere megújításához, valamint egy 15 férőhelyes parkoló is kialakítottunk a bolt melletti posta és patika szomszédságában. Az üzlet dolgozói létszáma az átalakítás után 14 főre emelkedett” – mondta Molnár László a COOP Régiós raktár Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt. vezérigazgatója.

„A helyi önkormányzat számára öröm, ha egy ilyen sikeres cég működik Tahitótfaluban, hiszen annak fejlődése a település fejlődését is szolgálja” – mondta Dr. Sajtos Sándor Imre. A község polgármestere kiemelte, hogy önkormányzatukat igyekeznek úgy működtetni, hogy a lehető legtöbb segítséget megadja a helyi vállalkozóknak. „Három évvel ezelőtt elindítottunk egy olyan településfejlesztő együttműködést, melyben olyan beruházókkal dolgozunk együtt, akikkel segíteni tudjuk a település munkahelyteremtő képességét és arculatának szebbé tételét” – hangsúlyozta a polgármester.
 
„A COOP ebben az erős vásárlóerővel rendelkező térségben 3 éve van jelen, ekkor csatlakozott a franchise hálózatunkhoz a Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt., és vette kezdetét az együttműködésünk” – jelentette ki Csepeli Lajos. A CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke hozzátette, hogy a most átadott zöldmezős beruházással létrehozott üzletben alkalmazott energia- és környezettudatos megoldások illeszkednek a COOP filozófiájába. Csepeli Lajos külön kiemelte, hogy a Piliscsoport hálózatában sikeresen megvalósította a zöldség-gyümölcs termékek integrációját.
 
„Bízunk abban, hogy a környezettudatosság területén is legalább olyan sikeres úttörő szereplők leszünk, mint a magyar termékek népszerűsítésében” – zárta gondolatait az igazgatóság elnöke.
A PILIS-COOP már korábban is a környezetbarát, a modern, igényes kivitelezésű üzletek létesítésében látta a versenyképesség fenntarthatóságának kulcsát, ezért 2014-ben két nagyobb beruházást valósított meg. Budapesten, a VI. kerületi Szondi utcában, 420 m² alapterületű exkluzív kivitelezésű COOP Szuper boltot nyitott, míg dunabogdányi beruházással a Kossuth Lajos utcában újította meg üzletét.
 
A közeljövőben ugyanezen szempontok alapján a Pest megyei Szob városban 2015 decemberében nyitja meg új 520 m²-es üzletét. Továbbá idén decemberben befejeződik a vállalatirányítási rendszer bevezetése, ezt követően 2016 márciusában egy 6500 m²-es új logisztikai központot adnak át, mellyel, egy logisztikával akár napi szintű kiszállítással, 90%-os raktári áruellátási szintet érnek el a hálózatban, garantálva a franchise hálózat versenyképességét. A 2014-ben megvalósult és 2015-ben és 2016-ban tervezett beruházások összesen elérik 915 millió Ft-ot.

forrás:elelmiszer.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.