Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-23 idő 11:25

Exportálni kezdte a Mol az újfajta benzinkutak ötletét

Szerbiában is elindította önálló kiskereskedelmi márkáját a Mol. A cég szerdán az E-75-ös autópálya mentén, a szerb-magyar határ közelében fekvő Horgos 2 töltőállomáson nyitotta meg első Fresh Corner üzletét, a közeljövőben pedig további három szerbiai töltőállomás átalakítását tervezik - írja a Hvg online.
A Mol csoport több mint 10 éve van jelen a szerb piacon, elsősorban a nyersolaj- és a kenőanyag-kereskedelemnek köszönhetően, 2005 decemberében pedig a magyar cég töltőállomást is nyitott a nyugat-balkáni országban. Jelenleg 42 Mol-kút van a hétmilliós Szerbiában.
 
A tervek szerint a vállalat szerbiai kiskereskedelmi piaci részesedése a közeljövőben eléri a 15 százalékot. Ezen kívül a Mol a finomítóinak hatósugarán belül további akvizíciókat is tervez, hogy növelje részesedését a közép-európai kiskereskedelmi piacon – közölte a vállalat szerdán.
Magyarországon az első Fresh Corner üzletet május közepén nyitotta meg a Mol, és július végéig összesen 10 hasonló töltőállomást ad át országszerte.

forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?