Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-16 idő 12:20

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján

Akart ön valaha is elszántan ingatlant venni? Akkor alighanem eljutott a keresgélés során addig a pontig, amikor az ember kívülről fújja a kínálatot. Az eladói oldal pedig, minthogy biztosra akar menni, az összes ismert portálra felteszi a hirdetést. Az idegtépő játszmáknak most a Duna House vet véget: honlapjukon immár magánszemélyek is hirdethetnek, a közvetítőtől teljesen függetlenül - írja a forbes.hu.

Aki lakást keres, méghozzá módszeresen, annak pár hét alapos kutakodás után nehéz újat mondani. Azaz mutatni. A vérprofik egy idő után pedig már a hirdetés szövegének stílusáról is felismerik az ingatlanost. Az eladói oldal eközben az összes létező fórumon elhelyezi jellemzően ugyanazt az apróhirdetést. Az eredmény? Méregdrága hirdetések, extra összegek kifizetése annak érdekében, hogy a weboldalon ajánlatunkat kiemeljék a kínálatból. Potenciális vevőként pedig hosszú órákig tartó bogarászás, hogy megtaláljuk a legújabb, legeldugottabb hirdetéseket is.

 

A Duna House-nál úgy gondolták, itt az ideje változtatni e gyakorlaton. Mi lenne, ha lenne egy fórum, ahol csak magánszemélyek hirdetnének, ám ők ezt a piaci árnál olcsóbban tehetnék? Ha nem kellene kiemelésekért külön összegeket leperkálni, mert egy kisebb, ám áttekinthetőbb adatbázis épülne, amelyben minden egyes releváns hirdetés automatikusan feljön, ráadásul duplikáció nélkül?

 

A cégcsoport nem bízta a véletlenre. Nem volt szükség vadonatúj weboldalra: már működő, népszerű honlapjukat tavaly év végén a magánhirdetők előtt is megnyitották. Egyedülálló ajánlattal. „Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át, és az ár ezt követően is a piaci alatt marad. Hiszen mi nem ebből szeretnénk hasznot húzni. Célunk sokkal inkább az, hogy weboldalunk látogatóinak számát növeljük. Ennek érdekében az új szolgáltatásunkból bejövő extra forrást is honlapunk fejlesztésére forgatjuk majd vissza” – avat be a részletekbe Guy Dymschiz, a Duna House ügyvezető igazgatója.

 
 
 

Bogarászás helyett

A Duna House nem titkolt célja a weboldal ügyfélforgalmának növelése, amelyet az első hetek eredménye is megerősít. Minthogy a legtöbb ingatlanportál jellemzően Budapest központú, örömmel tapasztalják, hogy a vidéki célcsoportot is sikerrel szólították meg. Hirdetést feladni egyébként csupán pár perces folyamat: az ingatlan paramétereit és saját adatainkat kell megadni, valamint képeket és az árat.

 

Eladó és vevő a Duna House közreműködése nélkül, közvetlenül veszi fel egymással a kapcsolatot.

 

Aki tehát manapság akar venni és eladni, az immár elfelejtheti az órákig tartó bogarászást és az extra összegeket. A Duna House honlapján gyorsan és célirányosan intézheti ingatlan ügyeit.

forrás: forbes.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.