Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-16 idő 12:20

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján

Akart ön valaha is elszántan ingatlant venni? Akkor alighanem eljutott a keresgélés során addig a pontig, amikor az ember kívülről fújja a kínálatot. Az eladói oldal pedig, minthogy biztosra akar menni, az összes ismert portálra felteszi a hirdetést. Az idegtépő játszmáknak most a Duna House vet véget: honlapjukon immár magánszemélyek is hirdethetnek, a közvetítőtől teljesen függetlenül - írja a forbes.hu.

Aki lakást keres, méghozzá módszeresen, annak pár hét alapos kutakodás után nehéz újat mondani. Azaz mutatni. A vérprofik egy idő után pedig már a hirdetés szövegének stílusáról is felismerik az ingatlanost. Az eladói oldal eközben az összes létező fórumon elhelyezi jellemzően ugyanazt az apróhirdetést. Az eredmény? Méregdrága hirdetések, extra összegek kifizetése annak érdekében, hogy a weboldalon ajánlatunkat kiemeljék a kínálatból. Potenciális vevőként pedig hosszú órákig tartó bogarászás, hogy megtaláljuk a legújabb, legeldugottabb hirdetéseket is.

 

A Duna House-nál úgy gondolták, itt az ideje változtatni e gyakorlaton. Mi lenne, ha lenne egy fórum, ahol csak magánszemélyek hirdetnének, ám ők ezt a piaci árnál olcsóbban tehetnék? Ha nem kellene kiemelésekért külön összegeket leperkálni, mert egy kisebb, ám áttekinthetőbb adatbázis épülne, amelyben minden egyes releváns hirdetés automatikusan feljön, ráadásul duplikáció nélkül?

 

A cégcsoport nem bízta a véletlenre. Nem volt szükség vadonatúj weboldalra: már működő, népszerű honlapjukat tavaly év végén a magánhirdetők előtt is megnyitották. Egyedülálló ajánlattal. „Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át, és az ár ezt követően is a piaci alatt marad. Hiszen mi nem ebből szeretnénk hasznot húzni. Célunk sokkal inkább az, hogy weboldalunk látogatóinak számát növeljük. Ennek érdekében az új szolgáltatásunkból bejövő extra forrást is honlapunk fejlesztésére forgatjuk majd vissza” – avat be a részletekbe Guy Dymschiz, a Duna House ügyvezető igazgatója.

 
 
 

Bogarászás helyett

A Duna House nem titkolt célja a weboldal ügyfélforgalmának növelése, amelyet az első hetek eredménye is megerősít. Minthogy a legtöbb ingatlanportál jellemzően Budapest központú, örömmel tapasztalják, hogy a vidéki célcsoportot is sikerrel szólították meg. Hirdetést feladni egyébként csupán pár perces folyamat: az ingatlan paramétereit és saját adatainkat kell megadni, valamint képeket és az árat.

 

Eladó és vevő a Duna House közreműködése nélkül, közvetlenül veszi fel egymással a kapcsolatot.

 

Aki tehát manapság akar venni és eladni, az immár elfelejtheti az órákig tartó bogarászást és az extra összegeket. A Duna House honlapján gyorsan és célirányosan intézheti ingatlan ügyeit.

forrás: forbes.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.