Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-30 idő 09:19

Fekete után piros hamburgerre vált a Burger King

A fekete zsömléjű szendvicsek idén visszatérnek a Japán Burger King gyorséttermekbe, de előtte a nyáron két bíbor színű sajttal megtöltött piros szendvics kerül a kínálatba - írja a marketinginfo
A marhahúsos hamburger, az Aka Samurai Beef nevet kapta - az aka japánul pirosat jelent - július 3-án kerül majd forgalomba. A piros színt úgy érik el, hogy a zsömle tésztájához paradicsomot adnak. A szendvicshez ketchup helyett egy saját keverésű mártást, az Angry Sauce-ot fogják kiegészítőként kínálni. 
A másik verzió, az Aka Samurai Chicken pedig abban tér el az előbbi szendvicstől, hogy húsa marha helyett csirkéből készül.
Az új szendvicseket augusztus közepéig lehet majd kapni a japán Burger King éttermekben. Augusztus 21-én pedig a Kuro (japánul fekete) Burger váltja majd az étlapon.
 
A Távol-Keleten már jó pár éve nagy népszerűségnek örvendenek a fekete hamburgerek, a buci tésztájához általában nem mesterséges színezéket, hanem tintahal tintáját és bambusz-faszént kevernek.
 
A Kuro Burgerben - minő meglepetés -, hogy nemcsak a buci, de a benne lévő sajt és a fokhagymamártás is teljesen fekete.

forrás: marketinginfo.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.