Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-21 idő 12:16

Felhő alapú vezetői információs rendszer franchise hálózatok részére

Az accloud.hu létrehozását megelőzően egy 180 hazai egységből álló multinacionális kiskereskedelmi hálózatnál szereztük tapasztalatainkat, ahol az egységeket üzemeltető önálló kisvállalkozások gazdálkodását, üzleti terveit egy központosított könyvelőirodai rendszerben kezeltük, így biztosítottuk a folyamatos rálátást a hálózat vezetői részére.
 
Az accloud.hu, mint önálló szolgáltatás indításának ötlete akkor jött, amikor a Magyar Könyvvizsgáló Kamara kezdeményezésére, az ország szinte összes könyvelőprogramjába bekerült egy egységesített adatexport funkció. 
 
Azonnal rájöttünk, hogy egy ilyen, az egész országot lefedő infrastruktúrára építve forradalmasítani lehetne ezt a tevékenységet, hiszen ha létre tudunk hozni egy megfelelő szoftvert, akkor annak segítségével percek alatt egy integrált rendszerbe vonhatók össze az önálló vállalkozások adatai.
 
 
Így jött létre az accloud.hu, mely az adatexport funkciót, mint infrastruktúrát, a legmodernebb technológiákkal párosítja, egyedülállóan újszerű eszközt biztosít a franchise hálózatok részére a gazdálkodás áttekintésére, üzletelemzésekre, összehasonlításokra, üzleti tervezésre. A hálózat vezetői, az összes partner adatát egy egységes szerkezetbe rendezve láthatják, és üzleti intelligencia eszközök segítségével tekinthetik át a hálózat tagjainak gazdálkodását. 
 

A partnerek könyvelői percek alatt feltöltik, publikálják az adatokat, ezután nem kell más, csak egy egyszerű internet böngésző, és megfelelő jogosultságokkal akár az irodai gépről, laptopról, vagy mobiltelefonról is hozzáférhetővé válnak az adatok. A megjelenítést minden felhasználó a saját igényei szerint optimalizálhatja.

Felkészültünk arra is, hogy ne csak eszközt biztosítsunk, hanem adjuk át a közel 25 év alatt szerzett szakirányú tapasztalatunkat is. Az accloud.hu egyedülálló adatbázisára építve kidolgoztunk egy speciális ellenőrzési, üzletelemzési adatszolgáltatást, mely – leginkább kiskereskedelmi és szolgáltató hálózatokra optimalizálva – a leghatékonyabb módon irányítja rá a figyelmet a gazdálkodás problémás, kockázatos részleteire.

Természetesen, az általunk kidolgozott módszerektől eltérő, saját igényekre szabott üzletelemzési sémák megvalósításához is segítséget nyújtunk. A hálózat illetékes kollégáival együttműködve, kialakítunk egyedi riportokat, melyek az adott szakterületre jellemző mutatószámok segítségével a leghatékonyabban segítik a központ tevékenységét.

Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a honlapunkon elérhető telefonszámokon bármely kollégánk szívesen áll az Önök rendelkezésére, vagy kereshet az alábbi elérhetőségeken:

Binder László, ügyvezető

Telefon: 0620/ 281 8970

binder@accloud.hu

http://www.accloud.hu/franchise/vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.