Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-21 idő 12:16

Felhő alapú vezetői információs rendszer franchise hálózatok részére

Az accloud.hu létrehozását megelőzően egy 180 hazai egységből álló multinacionális kiskereskedelmi hálózatnál szereztük tapasztalatainkat, ahol az egységeket üzemeltető önálló kisvállalkozások gazdálkodását, üzleti terveit egy központosított könyvelőirodai rendszerben kezeltük, így biztosítottuk a folyamatos rálátást a hálózat vezetői részére.
 
Az accloud.hu, mint önálló szolgáltatás indításának ötlete akkor jött, amikor a Magyar Könyvvizsgáló Kamara kezdeményezésére, az ország szinte összes könyvelőprogramjába bekerült egy egységesített adatexport funkció. 
 
Azonnal rájöttünk, hogy egy ilyen, az egész országot lefedő infrastruktúrára építve forradalmasítani lehetne ezt a tevékenységet, hiszen ha létre tudunk hozni egy megfelelő szoftvert, akkor annak segítségével percek alatt egy integrált rendszerbe vonhatók össze az önálló vállalkozások adatai.
 
 
Így jött létre az accloud.hu, mely az adatexport funkciót, mint infrastruktúrát, a legmodernebb technológiákkal párosítja, egyedülállóan újszerű eszközt biztosít a franchise hálózatok részére a gazdálkodás áttekintésére, üzletelemzésekre, összehasonlításokra, üzleti tervezésre. A hálózat vezetői, az összes partner adatát egy egységes szerkezetbe rendezve láthatják, és üzleti intelligencia eszközök segítségével tekinthetik át a hálózat tagjainak gazdálkodását. 
 

A partnerek könyvelői percek alatt feltöltik, publikálják az adatokat, ezután nem kell más, csak egy egyszerű internet böngésző, és megfelelő jogosultságokkal akár az irodai gépről, laptopról, vagy mobiltelefonról is hozzáférhetővé válnak az adatok. A megjelenítést minden felhasználó a saját igényei szerint optimalizálhatja.

Felkészültünk arra is, hogy ne csak eszközt biztosítsunk, hanem adjuk át a közel 25 év alatt szerzett szakirányú tapasztalatunkat is. Az accloud.hu egyedülálló adatbázisára építve kidolgoztunk egy speciális ellenőrzési, üzletelemzési adatszolgáltatást, mely – leginkább kiskereskedelmi és szolgáltató hálózatokra optimalizálva – a leghatékonyabb módon irányítja rá a figyelmet a gazdálkodás problémás, kockázatos részleteire.

Természetesen, az általunk kidolgozott módszerektől eltérő, saját igényekre szabott üzletelemzési sémák megvalósításához is segítséget nyújtunk. A hálózat illetékes kollégáival együttműködve, kialakítunk egyedi riportokat, melyek az adott szakterületre jellemző mutatószámok segítségével a leghatékonyabban segítik a központ tevékenységét.

Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a honlapunkon elérhető telefonszámokon bármely kollégánk szívesen áll az Önök rendelkezésére, vagy kereshet az alábbi elérhetőségeken:

Binder László, ügyvezető

Telefon: 0620/ 281 8970

binder@accloud.hu

http://www.accloud.hu/franchise/vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.