Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-07 idő 09:54

Felkészült a Sziget Fesztiválra az óbudai Auchan

A Sziget Fesztivál idejére az óbudai Auchan hipermarket fesztiválra szabott kínálattal, rendkívül széles hűtött üdítő- és italkészlettel, a grillpultban a bulizók számára kialakított menüválasztékkal, higiéniai- és kemping felszerelésekkel készül augusztus 9. és 17. között. A vásárlás ideje alatt akkumulátor töltőállomásokon tölthetik mobileszközeiket az áruházba betérők. Emellett  a parkolóban is különféle - többek között magyaros ételek, italkülönlegességek, koktélos és fagylaltos- standok várják a megfáradt bulizókat.
 
2014-ben a Sziget Fesztivál ideje alatt mintegy 150 ezer vásárló fordult meg az óbudai Auchanban, idén várhatóan még több fesztiválozó fog az áruházba betérni. A vásárlók gyors és zavartalan kiszolgálásának érdekében a fesztivál ideje alatt az áruház nagyobb dolgozói létszámmal készül. A külföldi vásárlók számára a hipermarket plusz információs pultokat hoz létre, idegen nyelven jól beszélő munkatársakkal, valamint angol nyelvű nyomtatott tájékoztatókat helyez el az áruház több pontján.
 
 
Az óbudai áruház július óta hosszabb nyitva tartással, hétfőtől szombatig, reggel 5 órától 22 óráig várja a vásárlókat, így is hozzájárulva a helyi és környező lakosok zavartalanabb bevásárlásához. Az áruház emellett augusztus 9-én vasárnap is 5-től 22 óráig nyitva tart, hogy ezzel is segítse a Sziget Fesztiválra beköltözőket.
 
(forrás: Élelmiszer Online)
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.