Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-18 idő 10:41

Felturbózott Mekit nyitnak hamarosan Missouri-ban

Korábbi cikkünkben már írtunk a Hong-Kong-i, és a nagyobb piacokon kísérleti jelleggel elindított CYT (Create your Taste) kioskos szendvics összeállító rendszerről. Többek között ezt az újítást is bevezetik az USA-beli Missouri államban újonnan épülő McDonald's-ban, ám ezúttal nem csak a szendvicseket, hanem a teljes menüjüket, étellel, itallal, desszerttel együtt.

kép: pixabay.com

A étterem tulajdonosai Chris és Kari Harbiger jelenleg hat egységgel van jelen a környéken, így a hagyományos étterem üzemeltetésben már van tapasztalatuk. Legújabb, hetedik egységüket a jövő McDonald's-aként definiálják. A sültkrumpli kedvelőknek nagyszerű hír lehet, hogy nem csak korlátlan ital újratöltésre adnak lehetőséget, hanem bevezetik az önkiszolgáló sültkrumpli adagolót is. A fogyasztott mennyiségnek csak az egyéni kapacitás szabhat ezentúl határt.

Bár elsőre talán teljesen automata rendszernek tűnhet az új Meki, valójában a munkakeresőknek sem kell aggódniuk, az új egységhez 85 fő felvételét tervezik a következő hónapokban. Az új dolgozók azonban nem csak a konyhán, vagy a pultban állva segítik a vendégek fogyasztását minél nagyobb élménnyé varázsolni, mivel az asztalhoz történő felszolgálást is bevezetik, melyhez stílusos, magasabb minőségű bútorzatot is kap az egység.

 

forrás: hvg.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.