Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-25 idő 10:23

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában

Hosszas tervezés, ám annál rövidebb idő alatt véghez vitt felújítási munkálatoknak köszönhetően immáron modern, a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.
Nagy fejtörést okozott a gyönyörű régi műemléképületben működő gyógyszertár átalakítása, hiszen fontos volt megőrizni a klasszikus épület pilléreit, tiszteletben tartani a városi utcakép egységességét, harmóniáját. Azonban a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és a BENU Városi Gyógyszertár vezetője összehangolt tervezési munkával mégis sikeresen megvalósította mindazokat a fontos belsőépítészeti elemeket, melyek által a patika immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő kialakítással, úgynevezett szabadpolcos elrendezéssel és modern, világos belső térrel fogadja a betérő vásárlókat, betegeket.
 
A felújításnál az egyik legfőbb szempont az volt, hogy még nagyobb szerepet kapjanak az egészség megőrzését, fenntartását szolgáló készítmények: szélesebb lett a gyógyhatású termékek választéka, és ezeket a termékeket immáron szabad polcokon, kategóriák szerint rendezve találjuk az officinában. A vásárlók kellő időt szánhatnak az ezen termékekkel kapcsolatos tájékozódásra – a sor feltartása nélkül. Hasonlóan fontos szempont volt az is, hogy a betegekkel történő kommunikáció, a tanácsadás még emberibbé, még hatékonyabbá váljon. Nincsenek elválasztó üvegfalak, a belső kialakításnak köszönhetően a gyógyszertár dolgozói számára szabadabbá vált a mozgás.
Minden bizonnyal nagy változás egy ilyen jellegű átalakítás egy gyógyszertár életében. Mondhatjuk, egy új korszak kezdődik, a kor igényeinek megfelelő, modern, környezetben. A felújított BENU Városi Gyógyszertárat ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel. A BENU Magyarország Vezetői és a patika vezetője, Krahulcsánné dr. Mórocz Anita büszkén vágták át a zöld selyemszalagot és egyben megnyitották a gyógyszertár új korszakát. A gyógyszertárvezető asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, munkatársainak és a gyógyszertár dolgozóinak az áldozatos, professzionális – és mégis családias – csapatmunkáért, melynek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújulhatott a patika. Meghatottan beszélt arról is, hogy a betérő vásárlók elismerően csodálják az új officinát, várakozáson felüli a sok pozitív visszajelzés!

Forrás: benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.