Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-25 idő 10:23

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában

Hosszas tervezés, ám annál rövidebb idő alatt véghez vitt felújítási munkálatoknak köszönhetően immáron modern, a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.
Nagy fejtörést okozott a gyönyörű régi műemléképületben működő gyógyszertár átalakítása, hiszen fontos volt megőrizni a klasszikus épület pilléreit, tiszteletben tartani a városi utcakép egységességét, harmóniáját. Azonban a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és a BENU Városi Gyógyszertár vezetője összehangolt tervezési munkával mégis sikeresen megvalósította mindazokat a fontos belsőépítészeti elemeket, melyek által a patika immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő kialakítással, úgynevezett szabadpolcos elrendezéssel és modern, világos belső térrel fogadja a betérő vásárlókat, betegeket.
 
A felújításnál az egyik legfőbb szempont az volt, hogy még nagyobb szerepet kapjanak az egészség megőrzését, fenntartását szolgáló készítmények: szélesebb lett a gyógyhatású termékek választéka, és ezeket a termékeket immáron szabad polcokon, kategóriák szerint rendezve találjuk az officinában. A vásárlók kellő időt szánhatnak az ezen termékekkel kapcsolatos tájékozódásra – a sor feltartása nélkül. Hasonlóan fontos szempont volt az is, hogy a betegekkel történő kommunikáció, a tanácsadás még emberibbé, még hatékonyabbá váljon. Nincsenek elválasztó üvegfalak, a belső kialakításnak köszönhetően a gyógyszertár dolgozói számára szabadabbá vált a mozgás.
Minden bizonnyal nagy változás egy ilyen jellegű átalakítás egy gyógyszertár életében. Mondhatjuk, egy új korszak kezdődik, a kor igényeinek megfelelő, modern, környezetben. A felújított BENU Városi Gyógyszertárat ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel. A BENU Magyarország Vezetői és a patika vezetője, Krahulcsánné dr. Mórocz Anita büszkén vágták át a zöld selyemszalagot és egyben megnyitották a gyógyszertár új korszakát. A gyógyszertárvezető asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, munkatársainak és a gyógyszertár dolgozóinak az áldozatos, professzionális – és mégis családias – csapatmunkáért, melynek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújulhatott a patika. Meghatottan beszélt arról is, hogy a betérő vásárlók elismerően csodálják az új officinát, várakozáson felüli a sok pozitív visszajelzés!

Forrás: benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Cafe Frei nyitott a Nordic Light irodaházban
dátum 2017-10-16 idő 09:36

A Cafe Frei a világ jellegzetes kávéit és süteményeit hozza el a hazai vásárló közönség számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tíz év szünet után újra franchise kiállítás lesz Budapesten
dátum 2017-10-19 idő 11:32

Franchise kiállítást rendez a Magyar Franchise Szövetség 2018. február 1-én.

Bajnokok Napja az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatnál
dátum 2017-10-18 idő 16:31

A 2017-es Bajnokok Napját dr. Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára nyitotta meg.

Rekordszámú versenyző indult a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon
dátum 2017-10-17 idő 13:40

Az idei SPAR Budapest Maraton® már 30.350 előnevezésével bebizonyította, hogy minden idők legnagyobb szabadidős sportversenye.

Stilianos babauszoda Ecseren is
dátum 2017-10-17 idő 10:58

A Babák úszásoktatása során a kisgyermekek viselkedési formáit áthatóan ismerő, és kezelő edzők remek ösztönző, motiváló képességükkel a legjobbat tudják kihozni a gyermekekből.

Országszerte franchise partnereit keresi a NaturHouse
dátum 2017-10-16 idő 10:48

A Naturhouse egységeiben dietetikusok segítik az érdeklődőket céljaik (fogyás, egészséges táplálkozás, stb) eléréséhez,