Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-25 idő 10:23

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában

Hosszas tervezés, ám annál rövidebb idő alatt véghez vitt felújítási munkálatoknak köszönhetően immáron modern, a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.
Nagy fejtörést okozott a gyönyörű régi műemléképületben működő gyógyszertár átalakítása, hiszen fontos volt megőrizni a klasszikus épület pilléreit, tiszteletben tartani a városi utcakép egységességét, harmóniáját. Azonban a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és a BENU Városi Gyógyszertár vezetője összehangolt tervezési munkával mégis sikeresen megvalósította mindazokat a fontos belsőépítészeti elemeket, melyek által a patika immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő kialakítással, úgynevezett szabadpolcos elrendezéssel és modern, világos belső térrel fogadja a betérő vásárlókat, betegeket.
 
A felújításnál az egyik legfőbb szempont az volt, hogy még nagyobb szerepet kapjanak az egészség megőrzését, fenntartását szolgáló készítmények: szélesebb lett a gyógyhatású termékek választéka, és ezeket a termékeket immáron szabad polcokon, kategóriák szerint rendezve találjuk az officinában. A vásárlók kellő időt szánhatnak az ezen termékekkel kapcsolatos tájékozódásra – a sor feltartása nélkül. Hasonlóan fontos szempont volt az is, hogy a betegekkel történő kommunikáció, a tanácsadás még emberibbé, még hatékonyabbá váljon. Nincsenek elválasztó üvegfalak, a belső kialakításnak köszönhetően a gyógyszertár dolgozói számára szabadabbá vált a mozgás.
Minden bizonnyal nagy változás egy ilyen jellegű átalakítás egy gyógyszertár életében. Mondhatjuk, egy új korszak kezdődik, a kor igényeinek megfelelő, modern, környezetben. A felújított BENU Városi Gyógyszertárat ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel. A BENU Magyarország Vezetői és a patika vezetője, Krahulcsánné dr. Mórocz Anita büszkén vágták át a zöld selyemszalagot és egyben megnyitották a gyógyszertár új korszakát. A gyógyszertárvezető asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, munkatársainak és a gyógyszertár dolgozóinak az áldozatos, professzionális – és mégis családias – csapatmunkáért, melynek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújulhatott a patika. Meghatottan beszélt arról is, hogy a betérő vásárlók elismerően csodálják az új officinát, várakozáson felüli a sok pozitív visszajelzés!

Forrás: benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul október 31-én
dátum 2017-10-25 idő 10:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít leendő és új hálózatok számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise képzéssorozat indul 2018 január 9-én
dátum 2017-12-12 idő 12:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít induló hálózatok számára.

A Duna House adatai szerint 10,5 százalékkal nőtt novemberben a lakáspiac
dátum 2017-12-11 idő 10:16

Majdnem 12 ezer lakóingatlant adtak el novemberben.

Matrackuckó alvásszaküzletet nyitott Debrecenben
dátum 2017-12-07 idő 12:13

Újabb franchise üzlettel bővül a Matrackuckó franchise hálózat.

Tizenhatmillárd fölött a Diego árbevétele
dátum 2017-12-06 idő 11:16

A társaság 2020-ra külföldön megduplázza, Magyarországon pedig 100-ra növeli boltjaik számát.

A BITE bakery café nyerte el a 2017. év Széchenyi Vállalkozása Díjat
dátum 2017-12-05 idő 10:00

500 millió forint alatti kategóriában a BITE Bakery Café üzemeltetője, a Crown Foods Kft. nyerte el az Év Széchenyi Vállalkozása Díját.