Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-17 idő 09:37

Fenyőfa akció az Oázis Kertészetekben

Az Oázisban vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt 2016. január 2-9. között visszaviheti, és levásárolhatja a fa árának felét.

A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart. Az áruházak készletei eltérőek lehetnek, az árváltoztatás jogát fenntartják. 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezzen betartani: 

  1. Díszítésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vigye be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárolja. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség. 
  2. A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb legyen elhelyezve. 
  3. Kevés vízzel öntözze, de a fa földjét tartsa nyirkosan, kerülje a túlöntözést, mert a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának. 
  4. Vigyázzon a fa épségére, ügyeljen arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyja meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Visszaváltáskor vegye le róla a díszeket, papírokat. Sérült, halott fát nem áll módunkban visszavásárolni. 
  5. Az ünnepek utáni „lebontást” követően visszaváltásig, vagy kiültetésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vigye ki. 
  6. Amennyiben megtartja a fát, akkor a fagyok után ültesse ki. Legalább 40 - 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használjon jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takarja, hogy a földje tovább nedves maradjon. 

Kellemes Ünnepeket kíván az Oázis! vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.