Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-17 idő 09:37

Fenyőfa akció az Oázis Kertészetekben

Az Oázisban vásárolt megjelölt cserepes élő fenyőt 2016. január 2-9. között visszaviheti, és levásárolhatja a fa árának felét.

A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart. Az áruházak készletei eltérőek lehetnek, az árváltoztatás jogát fenntartják. 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Annak érdekében, hogy a fenyőfa jobban elviselje a szabadtéri és a szobahőmérséklet közötti hirtelen hőmérséklet különbséget, a következő szempontokat igyekezzen betartani: 

  1. Díszítésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen, a szobába fokozatosan vigye be, előbb a garázsban vagy a folyosón tárolja. Így nem sokkolja a fát a hirtelen hőmérséklet különbség. 
  2. A szobában a fűtőtesttől a lehető legtávolabb legyen elhelyezve. 
  3. Kevés vízzel öntözze, de a fa földjét tartsa nyirkosan, kerülje a túlöntözést, mert a levelei olykor hullanak is. A szobában a levegő páratartalmának növelésével biztosíthat jobb körülményeket a fának. 
  4. Vigyázzon a fa épségére, ügyeljen arra, hogy ne gyulladjon meg. Hagyja meg a fa rügyeit, ágait, hogy az majd tovább növekedhessen. Visszaváltáskor vegye le róla a díszeket, papírokat. Sérült, halott fát nem áll módunkban visszavásárolni. 
  5. Az ünnepek utáni „lebontást” követően visszaváltásig, vagy kiültetésig tartsa hűvös (lehetőleg fagymentes) helyen. Fontos, hogy a szabadtérre fokozatosan vigye ki. 
  6. Amennyiben megtartja a fát, akkor a fagyok után ültesse ki. Legalább 40 - 80 cm átmérető ültető-gödör szükséges a fának. Ültetéskor használjon jó minőségű földet, szerves trágyát, a fa gyökérnyaka a felszínnel egy szintben legyen. Ültetést követően a fának sok vízre van szüksége, így alaposan és gyakran kell öntözni, főleg a nyár folyamán. Lehetőség szerint a fa körül a talajt fakéreggel, lombbal, vagy ágnyesedékkel takarja, hogy a földje tovább nedves maradjon. 

Kellemes Ünnepeket kíván az Oázis! vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.