Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-27 idő 12:25

Festő stúdió hálózat keresi partnereit hazánkban

Franchise partnereit keresi hazánkban a Fessneki festőstúdió hálózat. A hálózat közel három éve nyitotta meg első stúdióját, amely népszerű képek néhány óra alatt való profi megfestését kínálja vendégei számára. A stúdiókba látogatók világhírű művészek ismert képei mellett kortárs festők alkotásaiból válogathatnak. 

A Fessneki eseményein kizárólag festő végzettségű, professzionális instruktorok segítik lépésről lépésre a részvevőket, hiszen a minőség megtartása az alapítók legfontosabb küldetése. 

A hálózat jelenleg 2 helyszínen, Pesten és Budán várja nap mint nap a festeni vágyókat. Szinte naponta találhatóak események a budai és a pesti festő stúdióban, és márciustól közkívánatra a már megszokott hétköznap esti időpontok mellett délelőtti festésekre is lehetőség van.

Az egy alkalom alatt elkészült festmények mellett hétvégi kurzusokat is ajánl a FessNeki azok számára, akik el szeretnének mélyülni a festészet rejtelmeiben, ismereteiket kívánják bővíteni, és több időt szánni egy saját alkotás elkészítésére. 

A Fessneki központ az egyre növekvő igényt jelenleg két saját stúdióval, valamint további partnerek bevonásával kívánja biztosítani. A hálózathoz való csatlakozással kapcsolatos további információért érdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.