Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-13 idő 09:39

Fodrászattal bővült a Nyír Pláza kínálata

Hajvágással bővült a Nyír Plaza szolgáltatásainak listája, hiszen a franchise rendszerben működő, népszerű Csak hajvágás szalon a Nyír Plaza földszintjén nyitotta meg legújabb üzletét.
 
A szalonban vegyszeres munkák nem végezhetők. A hajvágásra szakosodott fodrászok előzetes bejelentkezés nélkül gyorsan nyújtanak minőségi szolgáltatást garanciával vendégeiknek.
 
 
Csak Hajvágás franchise
 
"A Csak Hajvágás Kft. új szemszögből közelíti meg a fodrász szakma szolgáltatásait, azon belül is a hajvágást. A szalonokban vegyszeres munkák nem végezhetők (dauerolás, hajfestés, melírozás, színezés). A mi megközelítésünk a fodrászathoz egyszerű, különleges és egyedülálló. A hajvágásra szakosodott fodrászok kedvezményes áron, előzetes bejelentkezés nélkül, gyorsan nyújtanak minőségi szolgáltatást, garanciával.
 
 
Ausztráliában, Amerikában is léteznek hasonló elven működő szalonok igen nagy népszerűséggel. Eddigi tapasztalataink alapján, Magyarországon is nagy igény van erre a szolgáltatásra a lakosság körében, melyet az első üzletünk nyitása óta tartó, töretlenül növekvő népszerűsége, és a nyolcezer elégedett vendég is alátámaszt havonta."
 
Forrás: realista.hu; csakvagas.hu; nyirplaza.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.