Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-03 idő 10:09

Folytatja hálózati terjeszkedését az Otthon Centrum

Franchise partnereket keresnek Budapesten, és több vidéki nagyvárosban, kiemelten Veszprémben, Egerben, továbbá Kaposváron, Gyöngyösön, Jászberényben, Dunaújvárosban, Baján, Nagykanizsán, Kiskunfélegyházán, Mohácson, Orosházán, Szentesen, Gyulán, Hódmezővásárhelyen, Hatvanban egyaránt.
 
Az Otthon Centrum (OC) hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, aki kipróbálná magát az ingatlanpiacon, saját területi iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek. Az elmúlt két évben a hálózatnak bevétel tekintetében 25 százalékot sikerült növekednie, partnerei kiemelkedő értékesítési eredményeinek köszönhetően. – olvasható az OC weboldalán.
 
 

„A mi tudásunk, az ön üzlete”

 
A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, ugyanakkor, amellyel ki tudja használni az esetlegesen kínálkozó lehetőséget. Egy ismert, nagy múltú cég hálózatához csatlakozni éppen ezt a biztonságot és egyben a lehetőséget jelenti.
 
 
Az Otthon Centrum franchise hálózatának sikerült a mai kiélezett piaci helyzetben pozícióját megőriznie, sőt megerősítenie. Köszönhető ez kiterjedt kínálati portfóliójuknak, több tízezres vevőkörüknek, valamint annak, hogy olyan szakértői tudással és a hálózat által nyújtott háttérrel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően rugalmasabban tudnak reagálni a változó piac kihívásaira.
Egy franchise hálózathoz csatlakozva indulni zökkenőmentesebb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani.
 
Forrás: oc.hu
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.