Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-21 idő 07:45

Fornetti: Az Aryzta átszervezi az értékesítési és üzemeltetési csapatok regionális struktúráját

Az ARYZTA közép-kelet-európai üzletfejlesztési stratégiájának központi szereplője lesz a Fornetti.

A globális élelmiszeripari csoport ennek értelmében egyetlen vezérigazgató alá vonja össze a régióban a vállalat lengyel és cseh, valamint a Fornetti Csoport összes - magyar, román és bulgár - leányvállalatait is.

Az új vezető személyét érintő döntés a Fornetti kiváló teljesítményének az elismerése is, mivel a vállalat kiemelkedő üzleti-, kereskedelmi- és működési politikájának köszönhetően több, mint 10 százalékos növekedést ért el az elmúlt 10 hónapban.

"Ez egy fontos változás, amely tovább erősíti vásárlóinkkal és partnerinkkel való kapcsolatainkat, valamint új értékesítési csatornákat nyit számunkra a csoporton átívelő erőforrások kihasználása révén. A Fornetti bebizonyította értékeit. A nemrég megszületett döntés, miszerint a Fornetti az ARYZTA üzlet-struktúrájának központi vállalata lett a közép-kelet-európai régióban. Ez a vállalat sikeres működésének és az itt dolgozók kimagasló teljesítményének elismerése, amely minden vezetőt büszkeséggel tölt el" - mondta Sebastian Gooding.

Bánhidi Attila

Az új vezérigazgató a Fornetti menedzsmentjének tagjai közül Balthas Klein-t közép-kelet-európai projekt igazgatónak és Bánhidi Attilát közép-kelet-európai kereskedelmi igazgatónak nevezte ki. "A termékeink és fogyasztóink iránti tisztelet, a magas élelmiszerbiztonsági standardok betartása, valamint a kiugró eladási számok egy olyan know-how és piacismeret eredményei, amelyek alapját képezik majd a közép-kelet-európai piaci stratégiánknak. Bánhidi Attila egy kiváló kereskedelmi vezető, ő és az új kollégái is keményen dolgoznak majd a régió tagvállalatainak átalakításán, a további sikeres növekedés elérése érdekében." - tette hozzá a vezérigazgató, aki továbbra is Magyarországról, a Fornetti központjából végzi majd munkáját.

A Fornetti Csoport, amely sikeresen zárta az első 600 millió forintos fejlesztési programját, az elmúlt 10 hónapban több mint 10 százalékkal növelte eladásait, a hetekben pedig útjára indította első szállítmányát Németországba. A magyar gyökerű vállalatcsoport 2016 májusában elindította első, magyarországi technikusképzésen részt vevő diákoknak szóló gyakornoki programját. Az ARYZTA közép-kelet-európai régiót érintő átstrukturálási döntései a Fornetti azon törekvését támogatják, amely szerint a vállalatcsoport Európa meghatározó pékipari vállalatává váljon, megfelelve a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak. 

 

forrás: news4business.hu

Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.