Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-21 idő 07:45

Fornetti: Az Aryzta átszervezi az értékesítési és üzemeltetési csapatok regionális struktúráját

Az ARYZTA közép-kelet-európai üzletfejlesztési stratégiájának központi szereplője lesz a Fornetti.

A globális élelmiszeripari csoport ennek értelmében egyetlen vezérigazgató alá vonja össze a régióban a vállalat lengyel és cseh, valamint a Fornetti Csoport összes - magyar, román és bulgár - leányvállalatait is.

Az új vezető személyét érintő döntés a Fornetti kiváló teljesítményének az elismerése is, mivel a vállalat kiemelkedő üzleti-, kereskedelmi- és működési politikájának köszönhetően több, mint 10 százalékos növekedést ért el az elmúlt 10 hónapban.

"Ez egy fontos változás, amely tovább erősíti vásárlóinkkal és partnerinkkel való kapcsolatainkat, valamint új értékesítési csatornákat nyit számunkra a csoporton átívelő erőforrások kihasználása révén. A Fornetti bebizonyította értékeit. A nemrég megszületett döntés, miszerint a Fornetti az ARYZTA üzlet-struktúrájának központi vállalata lett a közép-kelet-európai régióban. Ez a vállalat sikeres működésének és az itt dolgozók kimagasló teljesítményének elismerése, amely minden vezetőt büszkeséggel tölt el" - mondta Sebastian Gooding.

Bánhidi Attila

Az új vezérigazgató a Fornetti menedzsmentjének tagjai közül Balthas Klein-t közép-kelet-európai projekt igazgatónak és Bánhidi Attilát közép-kelet-európai kereskedelmi igazgatónak nevezte ki. "A termékeink és fogyasztóink iránti tisztelet, a magas élelmiszerbiztonsági standardok betartása, valamint a kiugró eladási számok egy olyan know-how és piacismeret eredményei, amelyek alapját képezik majd a közép-kelet-európai piaci stratégiánknak. Bánhidi Attila egy kiváló kereskedelmi vezető, ő és az új kollégái is keményen dolgoznak majd a régió tagvállalatainak átalakításán, a további sikeres növekedés elérése érdekében." - tette hozzá a vezérigazgató, aki továbbra is Magyarországról, a Fornetti központjából végzi majd munkáját.

A Fornetti Csoport, amely sikeresen zárta az első 600 millió forintos fejlesztési programját, az elmúlt 10 hónapban több mint 10 százalékkal növelte eladásait, a hetekben pedig útjára indította első szállítmányát Németországba. A magyar gyökerű vállalatcsoport 2016 májusában elindította első, magyarországi technikusképzésen részt vevő diákoknak szóló gyakornoki programját. Az ARYZTA közép-kelet-európai régiót érintő átstrukturálási döntései a Fornetti azon törekvését támogatják, amely szerint a vállalatcsoport Európa meghatározó pékipari vállalatává váljon, megfelelve a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak. 

 

forrás: news4business.hu

Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.