Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-26 idő 09:43

Fornetti már Ealingben is

Megnyitott a Fornetti legújabb egysége Londonban, friss péksüteményekkel, cukrász süteményekkel, salátákkal, szendvicsekkel, kávéval és üdítőitalok széles választékával.
 
A Fornetti London Facebook-oldalának tanúsága szerint nemrég megnyitott a Fornetti legújabb angliai egysége, ezúttal a 16 The Broadway West Ealing címen. A Fornetti Kft. az Egyesült Királyságon belül jelenleg elsősorban Londonban kívánja erősíteni jelenlétét, viszont vidéki városokban is találhatóak már egységeik.
 
 
 

A helyiek nagy érdeklődést mutatnak a koncepció iránt, sokan szeretnének saját Fornetti látványpékséget nyitni a térségben és a hálózat forgalmazta termékek is népszerűek a helyi fogyasztók körében. A hálózat terjeszkedését az is megkönnyíti, hogy London immár az ötödik legnagyobb magyar népességű város a világon, ahol közel százezer magyar él. 


Amennyiben valaki Londonban Fornetti üzletet szeretne nyitni, előtte a legfontosabb, hogy találjon hozzá megfelelő üzlethelyiséget. Forgalmas, frekventált helyen, lehetőleg főutcán helyezkedjen el, hogy minél nagyobb legyen az átmenőforgalom a látványpékség mellett.

Forrás: fornetti.hu; Fornetti London Facebook-profil
ViFe

 

Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.