Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-07 idő 09:05

Franchise - Miért NE kezdjek bele egyedül?

A Stilianos babauszoda franchise számba vette a franchise belépési díj megfizetéséhez kapcsolódó előnyöket, annak minden részletét. A következő gondolatok a babuszoda franchise hálózathoz való csatlakozáshoz is szorosan kapcsolódnak.
 
Sokan gondolhatják elsőre, hogy nincs szükségük egy franchise rendszerre és a magyar mentalitásnak köszönhetően mindent tudnak. Pár mondatban azt szeretnénk leírni, milyen problémákkal szembesül az ember az évek alatt, és rá szeretnénk világítani arra, hogy a sok feleslegesen kidobott pénz pontosan az a franchise belépési díj, amit érdemes megfizetni és a sok csalódást és idegeskedést megspórolni.
 
 
A „know how” olyan kézikönyvek összessége, amelyben leírjuk összegyűjtött tudásunkat és tapasztalatunkat az uszoda alapkövének lerakásától a recepciós munkakörén keresztül, a játékpark meghatározásáig. Vannak rövidebb, kisebb kézikönyvekkel rendelkező, egyszerűbb franchise rendszerek is, de a Stilianos nem ezek közé tartozik.
 
A franchise rendszerek átvevőinél több mint 90 százalék a sikeres üzlet, nem úgy, egy önállóan üzemelő, kezdő vállalkozás esetében. A franchise-nak hatalmas ereje van, ha jól használjuk és összefogással, sokkal többet érhetünk el, mint egyedül. A problémák megoldhatók és könnyedén áthidalhatók tapasztalataink átadásával és felelősségteljes munkavégzéssel.
 
Általános problémák, amelyekre közösen van megoldás
 
 • Nem is értek a babaúszáshoz!
 • Nem vagyok pedagógus!
 • Milyen medencét építsek?
 • Mi fontos a gépészet kiválasztásában?
 • Egyáltalán hol érdemes megnyitnom?
 • Ki fog oktatni?
 • Milyen is a jó babaúszás?
 • Bezöldült a medencevíz!
 • Elcsúszott egy anyuka.
 • ANTSZ?
 • Marketing, mit, hol és mikor?
 • Logó, szórólap, grafikus, design, levédett név?
 • Felelősség a pici babákért?!
 • Az oktatóm felmondott és nem megy az uszoda.
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.