Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-07 idő 09:05

Franchise - Miért NE kezdjek bele egyedül?

A Stilianos babauszoda franchise számba vette a franchise belépési díj megfizetéséhez kapcsolódó előnyöket, annak minden részletét. A következő gondolatok a babuszoda franchise hálózathoz való csatlakozáshoz is szorosan kapcsolódnak.
 
Sokan gondolhatják elsőre, hogy nincs szükségük egy franchise rendszerre és a magyar mentalitásnak köszönhetően mindent tudnak. Pár mondatban azt szeretnénk leírni, milyen problémákkal szembesül az ember az évek alatt, és rá szeretnénk világítani arra, hogy a sok feleslegesen kidobott pénz pontosan az a franchise belépési díj, amit érdemes megfizetni és a sok csalódást és idegeskedést megspórolni.
 
 
A „know how” olyan kézikönyvek összessége, amelyben leírjuk összegyűjtött tudásunkat és tapasztalatunkat az uszoda alapkövének lerakásától a recepciós munkakörén keresztül, a játékpark meghatározásáig. Vannak rövidebb, kisebb kézikönyvekkel rendelkező, egyszerűbb franchise rendszerek is, de a Stilianos nem ezek közé tartozik.
 
A franchise rendszerek átvevőinél több mint 90 százalék a sikeres üzlet, nem úgy, egy önállóan üzemelő, kezdő vállalkozás esetében. A franchise-nak hatalmas ereje van, ha jól használjuk és összefogással, sokkal többet érhetünk el, mint egyedül. A problémák megoldhatók és könnyedén áthidalhatók tapasztalataink átadásával és felelősségteljes munkavégzéssel.
 
Általános problémák, amelyekre közösen van megoldás
 
 • Nem is értek a babaúszáshoz!
 • Nem vagyok pedagógus!
 • Milyen medencét építsek?
 • Mi fontos a gépészet kiválasztásában?
 • Egyáltalán hol érdemes megnyitnom?
 • Ki fog oktatni?
 • Milyen is a jó babaúszás?
 • Bezöldült a medencevíz!
 • Elcsúszott egy anyuka.
 • ANTSZ?
 • Marketing, mit, hol és mikor?
 • Logó, szórólap, grafikus, design, levédett név?
 • Felelősség a pici babákért?!
 • Az oktatóm felmondott és nem megy az uszoda.
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.