Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-10 idő 13:30

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!

       

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel. A vállalkozások többsége az első években sok nehézséggel küzd, gyakran tönkremegy annak ellenére, hogy tulajdonosaik rengeteg időt, pénzt és energiát fektetnek az elindításukba. Egy üzlet beindítása bonyult és kockázatos folyamat, nem elegenedő egy jó ötlet hozzá, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra és stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a vállalkozás sikere.  Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást. Egy franchise koncepcióhoz való csatlakozással a vállalkozó egy már tesztelt üzleti tudást kap kézhez folyamatos támogatással.


A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, hanem végre saját főnöke lehet, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét. A franchise vállalkozásban amellett, hogy kész üzleti tervet kap, bevezett márkanév és kidolgozott arculat is segíti mukáját.


Napjainkban Magyarországon is számos sikeres franchise hálózat működik, akik az elmúlt évtizedekben tökéletesítették koncepciójukat és igazolták létjogosultságukat. Ezek közül a franchise rendszerek közül többel is találkozhatunk a február 1-én megrendezésre kerülő Franchise BörzénRendezvényünk célja a hálózatok és a vállalkozni kívánók egymásra találásának elősegítése. Kiállítóink közt olyan sikeres hálózatok szerepelnek, mint például a Fornetti, a Duna House, a Borháló, vagy az Otthon centrum, akik folyamatosan keresik partnereiket új egységeik üzemeltetéséhez. 

Aki biztos vállalkozásba kíván vágni az új esztendőben, a kiállításon könnyen talál magának megfelelő koncepciót. Regisztráció és további információ: www.franchise.hu.

A rendezvény során a látogatók a bemutatkozó hazai és külföldi hálózatok megismerésén túl változatos szakmai programokon, előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, igény esetén akár személyes franchise tanácsadásban is részesülhetnek.

Látogatóként a Franchise Börzén való részvétel előzetes regisztrációval ingyenes.L
átogatói regisztráció

Cimkék: brand


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.