Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-10 idő 13:30

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!

       

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel. A vállalkozások többsége az első években sok nehézséggel küzd, gyakran tönkremegy annak ellenére, hogy tulajdonosaik rengeteg időt, pénzt és energiát fektetnek az elindításukba. Egy üzlet beindítása bonyult és kockázatos folyamat, nem elegenedő egy jó ötlet hozzá, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra és stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a vállalkozás sikere.  Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást. Egy franchise koncepcióhoz való csatlakozással a vállalkozó egy már tesztelt üzleti tudást kap kézhez folyamatos támogatással.


A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, hanem végre saját főnöke lehet, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét. A franchise vállalkozásban amellett, hogy kész üzleti tervet kap, bevezett márkanév és kidolgozott arculat is segíti mukáját.


Napjainkban Magyarországon is számos sikeres franchise hálózat működik, akik az elmúlt évtizedekben tökéletesítették koncepciójukat és igazolták létjogosultságukat. Ezek közül a franchise rendszerek közül többel is találkozhatunk a február 1-én megrendezésre kerülő Franchise BörzénRendezvényünk célja a hálózatok és a vállalkozni kívánók egymásra találásának elősegítése. Kiállítóink közt olyan sikeres hálózatok szerepelnek, mint például a Fornetti, a Duna House, a Borháló, vagy az Otthon centrum, akik folyamatosan keresik partnereiket új egységeik üzemeltetéséhez. 

Aki biztos vállalkozásba kíván vágni az új esztendőben, a kiállításon könnyen talál magának megfelelő koncepciót. Regisztráció és további információ: www.franchise.hu.

A rendezvény során a látogatók a bemutatkozó hazai és külföldi hálózatok megismerésén túl változatos szakmai programokon, előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, igény esetén akár személyes franchise tanácsadásban is részesülhetnek.

Látogatóként a Franchise Börzén való részvétel előzetes regisztrációval ingyenes.L
átogatói regisztráció

Cimkék: brand


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.