Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-25 idő 15:26

Franchise partnereit keresi a Diego

A DIEGO franchise lánc több, mint 20 évnyi tapasztalattal a háta mögött mára a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacának meghatározó szereplőjévé vált. 

Franchise partnereik sikeréhez folyamatos termékfejlesztést, a hazai piacon bevezetett MÁRKANEVET, erős, folyamatos marketing támogatást, valamint központi áruelosztást biztosítanak.

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni, a DIEGO franchise hálózattal kapcsolatban, keresse az áruházlánc fejlesztéi igazgatóját, az alábbi elérhetőségeken.

Szőke István, fejlesztési igazgató
mobil: +36 (30) 526 6005
e-mail: szoke.istvan@diego.hu

A hálózatlánc jelenleg három országban 140 áruházban várja nap mint nap a vásárlóit A franchise központ 3 egységet saját maga üzemeltet, amelyek közül 2 mintaegység szerepét tölti be. A mintaegységek feladata a DIEGO koncepció bemutatása a franchise partnereknek valamint a hálózat fejlesztéséhez szükséges tapasztalatok megszerzése, a fogyasztókkal, új termékekkel kapcsolatos információk gyűjtése.

A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.

A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja. A nehéz gazdasági körülmények ellenére elért kimagasló teljesítményének elismeréseként, a Diego hálózata nyerte el 2011-ben a Magyar Franchise-szövetség "Az Év Franchise hálózata" díját.

Forrás: diego.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.