Hírek, aktualitások

dátum 2017-04-26 idő 11:13

Franchise partnereit keresi a Fessneki

Franchise partnereit keresi hazánkban a Fessneki festőstúdió hálózat. A hálózat közel három éve nyitotta meg első stúdióját, amely népszerű képek néhány óra alatt való profi megfestését kínálja vendégei számára. A stúdiókba látogatók világhírű művészek ismert képei mellett kortárs festők alkotásaiból válogathatnak. 

A Fessneki eseményein kizárólag festő végzettségű, professzionális instruktorok segítik lépésről lépésre a részvevőket, hiszen a minőség megtartása az alapítók legfontosabb küldetése. 

A hálózat jelenleg 2 helyszínen, Pesten és Budán várja nap mint nap a festeni vágyókat. Szinte naponta találhatóak események a budai és a pesti festő stúdióban, és márciustól közkívánatra a már megszokott hétköznap esti időpontok mellett délelőtti festésekre is lehetőség van.

Az egy alkalom alatt elkészült festmények mellett hétvégi kurzusokat is ajánl a FessNeki azok számára, akik el szeretnének mélyülni a festészet rejtelmeiben, ismereteiket kívánják bővíteni, és több időt szánni egy saját alkotás elkészítésére. 

A Fessneki központ az egyre növekvő igényt jelenleg két saját stúdióval, valamint további partnerek bevonásával kívánja biztosítani. A hálózathoz való csatlakozással kapcsolatos további információért érdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.