Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-15 idő 09:34

Franchise partnereit keresi a Fornetti

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást, olvasható a Fornetti weboldalán.

A Fornetti Kft. teljes egészében magyar tulajdonú társaság. Franchise üzleteinek száma Magyarországon 2200, a külföldiekkel együtt csaknem 5000. A cégcsoport munkavállalói létszáma folyamatosan növekvő, Magyarországon jelenleg közvetlenül 760 embert foglalkoztat.
A jól működő üzlet alapfeltétele egy olyan üzlethelyiség, amely az adott település legforgalmasabb pontján található (városközpont, iskola, buszmegálló, egészségügyi intézmény stb.). Munkatársaink egy előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával felmérést végeznek az üzlet pozícióját és kialakítását illetően, és részletes tájékoztatást adnak az elvárásokról és lehetőségekről. Amennyiben a csatlakozási feltételek mindkét fél számára megfelelnek, lehetőség van az együttműködési szerződés megkötésére.
 
Az üzletek kialakítását kulcsrakész megoldással is tudjuk segíteni. Pontos műszaki felmérést követően szakembereink Önnel egyeztetve megtervezik a legoptimálisabb technológiai és értékesítési céloknak megfelelő üzletet. A jóváhagyott és elfogadott tervek alapján elkezdődik a kivitelezés, melyet a Fornetti felügyel és koordinál.
Szakembereink a helyszín átalakítását a közműszolgáltatókkal egyeztetve végzik. A saját asztalos üzemünkben történik a bútorok legyártása, mely a helyszíni szereléssel fejeződik be. Az üzlet átadását követően az alkalmazottakat a helyszínen tanítják be. Munkatársaink a rendelés leadásától, a reggeli nyitáson át a napi munkavégzésben is jelen vannak, segítenek, oktatják az üzlet dolgozóit annak érdekében, hogy Ön a legoptimálisabban a lehető legnagyobb profitot tudja realizálni.
 
További információ:
 
Tel.: +36-76/50-20-70, Fax: +36-76/417-905
E-mail: fornetti@fornetti.hu
FORNETTI KFT.
6000 Kecskemét, Városföld 92. Hungary

fornetti.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.