Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-15 idő 09:34

Franchise partnereit keresi a Fornetti

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást, olvasható a Fornetti weboldalán.

A Fornetti Kft. teljes egészében magyar tulajdonú társaság. Franchise üzleteinek száma Magyarországon 2200, a külföldiekkel együtt csaknem 5000. A cégcsoport munkavállalói létszáma folyamatosan növekvő, Magyarországon jelenleg közvetlenül 760 embert foglalkoztat.
A jól működő üzlet alapfeltétele egy olyan üzlethelyiség, amely az adott település legforgalmasabb pontján található (városközpont, iskola, buszmegálló, egészségügyi intézmény stb.). Munkatársaink egy előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával felmérést végeznek az üzlet pozícióját és kialakítását illetően, és részletes tájékoztatást adnak az elvárásokról és lehetőségekről. Amennyiben a csatlakozási feltételek mindkét fél számára megfelelnek, lehetőség van az együttműködési szerződés megkötésére.
 
Az üzletek kialakítását kulcsrakész megoldással is tudjuk segíteni. Pontos műszaki felmérést követően szakembereink Önnel egyeztetve megtervezik a legoptimálisabb technológiai és értékesítési céloknak megfelelő üzletet. A jóváhagyott és elfogadott tervek alapján elkezdődik a kivitelezés, melyet a Fornetti felügyel és koordinál.
Szakembereink a helyszín átalakítását a közműszolgáltatókkal egyeztetve végzik. A saját asztalos üzemünkben történik a bútorok legyártása, mely a helyszíni szereléssel fejeződik be. Az üzlet átadását követően az alkalmazottakat a helyszínen tanítják be. Munkatársaink a rendelés leadásától, a reggeli nyitáson át a napi munkavégzésben is jelen vannak, segítenek, oktatják az üzlet dolgozóit annak érdekében, hogy Ön a legoptimálisabban a lehető legnagyobb profitot tudja realizálni.
 
További információ:
 
Tel.: +36-76/50-20-70, Fax: +36-76/417-905
E-mail: fornetti@fornetti.hu
FORNETTI KFT.
6000 Kecskemét, Városföld 92. Hungary

fornetti.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.