Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-27 idő 10:36

Franchise partnereit keresi a Stilianos babauszoda hálózat

A Stilianos babauszoda franchise hálózat szakmai innovativitása a vízi képességfejlesztő babaúszás foglalkozás, mely a víz és a játékok erejét kihasználva, fejleszti a gyermekek képességeit.

A Magyarországon egyedülálló koncepció, kivételes és első osztályú fejlesztést jelent a kicsik számára.  A gyógypedagógiai alapokon nyugvó, speciális tematika sokrétűen és játékos formában fejleszti a gyermekek képességeit, miközben elsajátítják az úszás alapokat és vízbiztonságot szereznek.  A foglalkozásokba az életmentő feladatok nagy szerepet kapnak, amivel a gyermekek kellőképp fel tudnak készülni egy esetleges vészhelyzetre.

A Stilianos központban egyedileg, évek alatt kidolgozott tematika csakis a  Stilianos uszoda hálózat egységeiben érhető el és csak az SHDA a Stilianos Hydro Development Akadémia által képzett oktatók taníthatják ezt a speciális foglalkozást. Varga Vivien a hálózat szakmai vezetője elmondta, hogy számukra a gyermekek egészséges fejlődése a legfontosabb és az, hogy megszeressék a vizet.  Nem a túlfejlesztés a cél, hanem, hogy a gyermek az adott életkornak megfelelő feladatokkal találkozzon, problémákkal szembesüljön és korosztálynak megfelelő képességeket sajátítson el. 

A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is, Oktatóik és edzőik a saját oktatási rendszerüknek köszönhetően egyedülálló program keretein belül tanítják a gyermekeket az úszásnemekre és vízbiztonságra.
 
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.