Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-27 idő 10:36

Franchise partnereit keresi a Stilianos babauszoda hálózat

A Stilianos babauszoda franchise hálózat szakmai innovativitása a vízi képességfejlesztő babaúszás foglalkozás, mely a víz és a játékok erejét kihasználva, fejleszti a gyermekek képességeit.

A Magyarországon egyedülálló koncepció, kivételes és első osztályú fejlesztést jelent a kicsik számára.  A gyógypedagógiai alapokon nyugvó, speciális tematika sokrétűen és játékos formában fejleszti a gyermekek képességeit, miközben elsajátítják az úszás alapokat és vízbiztonságot szereznek.  A foglalkozásokba az életmentő feladatok nagy szerepet kapnak, amivel a gyermekek kellőképp fel tudnak készülni egy esetleges vészhelyzetre.

A Stilianos központban egyedileg, évek alatt kidolgozott tematika csakis a  Stilianos uszoda hálózat egységeiben érhető el és csak az SHDA a Stilianos Hydro Development Akadémia által képzett oktatók taníthatják ezt a speciális foglalkozást. Varga Vivien a hálózat szakmai vezetője elmondta, hogy számukra a gyermekek egészséges fejlődése a legfontosabb és az, hogy megszeressék a vizet.  Nem a túlfejlesztés a cél, hanem, hogy a gyermek az adott életkornak megfelelő feladatokkal találkozzon, problémákkal szembesüljön és korosztálynak megfelelő képességeket sajátítson el. 

A Stilianos hálózat egyre nagyobb teret foglal el a magyar babaúszás piacon, és egyre nagyobb hangsúlyt fektet az úszásoktatásra is, Oktatóik és edzőik a saját oktatási rendszerüknek köszönhetően egyedülálló program keretein belül tanítják a gyermekeket az úszásnemekre és vízbiztonságra.
 
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.