Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-21 idő 11:06

Franchise partnereit keresi hazánkban a DynEd

A kaliforniai DynEd a világ vezető angol nyelvoktató szoftverének és a hozzá kapcsolódó módszertannak a fejlesztője. A hálózat Magyarországon óriási lehetőséget kínál azoknak, akik kívülről – tehát nem nyelviskolaként – szeretnének egy részt kihasítani a nyelvoktatás biztos piacából. Keresi azt a 4-5 franchise partnert, aki néhány éven belül jelentős részesedést szerezhet a jelenleg is több milliárd forintos, a jövőben még tovább növekvő angol nyelvoktatási piacból.

A franchise partner elsősorban az értékesítésért felel, ezért az ideális partnerek nem nyelviskolák, hanem jó kapcsolatokkal rendelkező vállalkozások, magánszemélyek. Az oktatás minőségének ellenőrzését és a nyelvtanárok továbbképzését minden franchise partner számára a CTI Education Kft., a DynEd magyarországi országmenedzsment partnere végzi.

A DynEd több mint 20 éve fejleszt számítógéppel támogatott angol nyelvoktatási módszertant. A világ legelső és máig vezető vállalata ezen a területen. A cég több mint 20 angol nyelvi tanfolyammal és több mint 40 szakmai díjjal, elismeréssel rendelkezik. A módszert a világ számos országában elismerik iskolai tananyagként, Törökországban pedig 13 millió iskolás kizárólag a DynEd alkalmazásával tanul. Már régiónkban is évek óta sikeresen jelen vannak, Csehországban és Szlovákiában.
 
 
A DynEd megjelenése Magyarországon a kaliforniai cég európai üzletpolitikájának szerves részét képezi. Magyarországi képviselője a CTI Education Kft., amely a licenc jogok értékesítéséért és az oktatások szakmai támogatásáért felel. 

További információk:
 
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.