Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-28 idő 10:34

Franchise partnereit keresi hazánkban a Salad Box

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat. A hálózat 2014-ben kezdte meg terjeszkedését hazánkban, s azóta legnagyobb magyarországi salátabár hálózattá vált. Jelenleg 9 egységük működik Budapesten, Dunakeszin, illetve Debrecenben - franchise átvevők üzemeltetésében.

A hálózat tulajdonosai az elkövetkezendő 5 évben franchise partnerek bevonásával 30 további Salad Box gyorsétterem nyitását tervezik hazánkban. 

A Salad Boxot 2011-ben Romániában alapították. Napjainkra egy nemzetközi szinten folyamatosan bővülő, innovatív franchise koncepcióvá vált, ezt tükrözi hogy már öt országban működnek éttermeik. Az első magyarországi egyégük a Pólus Centerben került kialakításra, melyet 2016–ig további 4 üzletnyitás követett. A legnagyobb változást az Eiffel Téri Salad Box étterem hozta, melynek segítségével nagyon sokan megismerték a koncepciót, azt követően Debrecenben az első vidéki éttermüket is megnyitották.

A hálózat kínálatát a mai felgyorsult világban minőségi, változatos, friss és természetes alapanyagokból készülő ételek alkotják. A vegetáriánus vásárlóktól kezdve a húsimádókig mindenki megtalálhatja a számítását a Salad Box egységekben, hiszen végtelen kombinációs lehetőség közül állíthatják össze salátáikat. Mellé pedig krémlevesektől kezdve a frissen facsart gyümölcslevekig kínálnak egyéb termékeket is.
A márka nevéhez híven, az ételeket (leveseket, főételeket, desszerteket) praktikus eco-frendly dobozban kínálják, és a vásárlók eldönthetik hogy helyben fogyasztják, vagy elviszik a megvásárolt ételeket. 

Az étterem koncepció tökéletes választás a hét bármelyik napján, legyen szó egy frissítő reggeliről, gyors ebédről, vagy családi vacsoráról. 

A Salad Box a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Magyarországon keresi partnereit a Thermomix.
dátum 2017-09-19 idő 15:23

Immár Magyarországon is elérhető a legintelligensebb konyhai robotgépLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Nyissa meg Ön is saját Natur House üzletét!
dátum 2017-09-25 idő 11:01

A Natur House egységekben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás kerül előtérbe.

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában
dátum 2017-09-25 idő 10:23

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.

Idén közel 6400 üzlet húzhatja le a rolót az USA-ban
dátum 2017-09-22 idő 09:57

Idén várhatóan 6400 üzlet zár be az USA-ban, mert az online kereskedelem felfutásával az emberek kezdenek leszokni a shoppingolásról.

Bubbles mosodából jelentkezik be holnap délelőtt a Music Fm
dátum 2017-09-21 idő 10:01

Bochkor Gábor és István Dániel a Flórián téri Bubbles mosodából fog jelentkezni élőben holnap reggel.

Új tulajdonosa van az Arena Plázának
dátum 2017-09-20 idő 14:28

A Budapest második legnagyobb, 66 ezer négyzetméteres plázája 2007-ben nyitotta meg kapuit, és az utóbbi években meglehetősen jó eredményeket produkált.