Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-28 idő 10:34

Franchise partnereit keresi hazánkban a Salad Box

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat. A hálózat 2014-ben kezdte meg terjeszkedését hazánkban, s azóta legnagyobb magyarországi salátabár hálózattá vált. Jelenleg 9 egységük működik Budapesten, Dunakeszin, illetve Debrecenben - franchise átvevők üzemeltetésében.

A hálózat tulajdonosai az elkövetkezendő 5 évben franchise partnerek bevonásával 30 további Salad Box gyorsétterem nyitását tervezik hazánkban. 

A Salad Boxot 2011-ben Romániában alapították. Napjainkra egy nemzetközi szinten folyamatosan bővülő, innovatív franchise koncepcióvá vált, ezt tükrözi hogy már öt országban működnek éttermeik. Az első magyarországi egyégük a Pólus Centerben került kialakításra, melyet 2016–ig további 4 üzletnyitás követett. A legnagyobb változást az Eiffel Téri Salad Box étterem hozta, melynek segítségével nagyon sokan megismerték a koncepciót, azt követően Debrecenben az első vidéki éttermüket is megnyitották.

A hálózat kínálatát a mai felgyorsult világban minőségi, változatos, friss és természetes alapanyagokból készülő ételek alkotják. A vegetáriánus vásárlóktól kezdve a húsimádókig mindenki megtalálhatja a számítását a Salad Box egységekben, hiszen végtelen kombinációs lehetőség közül állíthatják össze salátáikat. Mellé pedig krémlevesektől kezdve a frissen facsart gyümölcslevekig kínálnak egyéb termékeket is.
A márka nevéhez híven, az ételeket (leveseket, főételeket, desszerteket) praktikus eco-frendly dobozban kínálják, és a vásárlók eldönthetik hogy helyben fogyasztják, vagy elviszik a megvásárolt ételeket. 

Az étterem koncepció tökéletes választás a hét bármelyik napján, legyen szó egy frissítő reggeliről, gyors ebédről, vagy családi vacsoráról. 

A Salad Box a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul október 31-én
dátum 2017-10-25 idő 10:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít leendő és új hálózatok számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

70. éttermét nyitja a McDonald's Romániában
dátum 2017-11-15 idő 09:49

539,000 eurót fektetett az új étterembe a Maltese group Premier Capital, a McDonald's romániai mester átvevője.

Csehországban erősít a Duna House
dátum 2017-11-14 idő 10:12

Csehországban is építkezésbe kezdett a Duna House franchise hálózata.

A vizes VB után Amerikába megy a magyar jégkrém startup
dátum 2017-11-13 idő 10:43

A világ legrangosabb franchise eseményén képviseli hazánkat az Anjuna Ice Pops.

Herbária sajtóközlemény
dátum 2017-11-13 idő 10:21

Közleményt adott ki a Herbária Zrt. korábban megjelent cikkünk kapcsán, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül osztunk meg.

Beolvad anyacégébe a Fornetti
dátum 2017-11-10 idő 15:49

Beolvad anyacégébe, az Aryzta Hungary Group Holdings Kft.-be a Fornetti Holding Kft. A vagyonkezeléssel foglalkozó Fornetti cég így jogutóddal megszűnik.