Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-20 idő 09:17

Franchise partnereit keresi hazánkban a Wienerwald étterem hálózat

A Wienerwald Magyarország Kft. egy 1955 óta működő franchise hálózat legfrissebb és legújabb partnere. A cég 2012-ben nyitotta meg első egységét, Budapesten. – mondta el Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Wienerwald hazai mester franchise jogának birtokosa, a Magyar Franchise Szövetség által, vele készített interjú során.
 
Ez egy tradicionálisan grillcsirkéket forgalmazó és árusító, német hálózat, amely az eredeti Wienerwald recept alapján készíti el termékeit. Lényeges különbség a többi, hasonló tevékenységet folytató étteremhálózattól, hogy a Wienerwald csirkéket olaj elhagyásával sütik, grillezik a vendégek számára.
 
 
Jelenleg közel száz Wienerwald üzlet működik szerte a világban. Egyiptomtól kezdve, Dubajon át, több más ázsiai területen is megjelent a márka. A Wienerwald Magyarország további üzletek nyitását tervezi 2013-ban, főleg vidéki városokra koncentrálva, és franchise partnerek bevonásával.
A hazai franchise jogok tulajdonosa olyan átvevőket keres, akik nyitottak arra, hogy egy fiatal, és dinamikusan fejlődő, német alapokon nyugvó koncepció továbbfejlesztéséhez a nevüket és a munkájukat adják.
 

A Wienerwald nemzetközi franchise hálózat

 
A müncheni központú hálózat neve1955-ös alapítása óta egyet jelent a válogatott alapanyagok frissességével és minőségével. Jelenleg a hálózat mintegy 150 egységet számlál, amelyek főként "hazai nyelvterületen" Ausztriában és Németországban találhatóak. Az utóbbi években gyorsították fel nemzetközi terjeszkedésüket. A Wienerwald hazánk mellett nemrégiben kezdett hozzá hálózatának kiépítéséhez Egyiptomban, Oroszországban, Lengyelországban, valamint Romániában.
 
 
A hálózat hazai mester partnere idén még 1-2 üzlet nyitását tervezi hazánkban. További nyitásokhoz franchise partnerek jelentkezését várja. Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.