Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-20 idő 09:17

Franchise partnereit keresi hazánkban a Wienerwald étterem hálózat

A Wienerwald Magyarország Kft. egy 1955 óta működő franchise hálózat legfrissebb és legújabb partnere. A cég 2012-ben nyitotta meg első egységét, Budapesten. – mondta el Rózsa József, a 3R-SHOP Kft. cégvezetője, a Wienerwald hazai mester franchise jogának birtokosa, a Magyar Franchise Szövetség által, vele készített interjú során.
 
Ez egy tradicionálisan grillcsirkéket forgalmazó és árusító, német hálózat, amely az eredeti Wienerwald recept alapján készíti el termékeit. Lényeges különbség a többi, hasonló tevékenységet folytató étteremhálózattól, hogy a Wienerwald csirkéket olaj elhagyásával sütik, grillezik a vendégek számára.
 
 
Jelenleg közel száz Wienerwald üzlet működik szerte a világban. Egyiptomtól kezdve, Dubajon át, több más ázsiai területen is megjelent a márka. A Wienerwald Magyarország további üzletek nyitását tervezi 2013-ban, főleg vidéki városokra koncentrálva, és franchise partnerek bevonásával.
A hazai franchise jogok tulajdonosa olyan átvevőket keres, akik nyitottak arra, hogy egy fiatal, és dinamikusan fejlődő, német alapokon nyugvó koncepció továbbfejlesztéséhez a nevüket és a munkájukat adják.
 

A Wienerwald nemzetközi franchise hálózat

 
A müncheni központú hálózat neve1955-ös alapítása óta egyet jelent a válogatott alapanyagok frissességével és minőségével. Jelenleg a hálózat mintegy 150 egységet számlál, amelyek főként "hazai nyelvterületen" Ausztriában és Németországban találhatóak. Az utóbbi években gyorsították fel nemzetközi terjeszkedésüket. A Wienerwald hazánk mellett nemrégiben kezdett hozzá hálózatának kiépítéséhez Egyiptomban, Oroszországban, Lengyelországban, valamint Romániában.
 
 
A hálózat hazai mester partnere idén még 1-2 üzlet nyitását tervezi hazánkban. További nyitásokhoz franchise partnerek jelentkezését várja. Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.