Hírek, aktualitások

dátum 2017-12-14 idő 10:49

Franchise partnereket keres a SMART Ingatlan hálózat

A SMART Ingatlan franchise modellje ideális választás a kisméretű ingatlanközvetítő irodák számára, akik a működési rugalmasságuk megtartása mellett élvezhetik egy vezető piaci szereplőhöz való tartozás előnyeit és az ingatlanpiacban lehetőséget látó befektetők számára egyaránt. A franchise irodáknak olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, karrierlehetőséget kínál a SMART Ingatlan, amely teljes körűen támogatja a mindennapi sikeres munkavégzést.
Egy sikeres ingatlaniroda felépítéséhez, működtetéséhez olyan kész KNOW-HOW rendszert kapnak a Franchise Partnerek, amelynek minden eleme már kipróbált és jól működő, de folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy illeszkedjen a modern kor elvárásaihoz is.
 
A SMART Ingatlan hálózatában egy ingatlan iroda nyitása kiváló befektetés lehet, hiszen a SMART Ingatlan által kínált több éve sikeresen működő franchise modellnek köszönhetően az is tud érvényesülni, aki nem rendelkezik ingatlanpiaci tapasztalattal. A SMART Ingatlannál működő Vezetőfejlesztő Program keretein belül olyan szakembereket képeznek, akik igény esetén az újonnan csatlakozó irodák nyitás előtti teendőit is képesek már szakszerűen koordinálni és a befektető franchise partnerek irodáit eredményesen működtetni képesek.
A SMART Ingatlan franchise program keretein belül a Partnerek közötti együttműködés egységes szabályok mentén történik, központi marketing és HR támogatásban részesülnek, folyamatos oktatással, érdekes képzésekkel, előadásokkal.
 
További információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségekegyikén:
 
E-mail: franchise@smartingatlan.hu
Telefonszám: +36 (1) 796 3180


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.