Hírek, aktualitások

dátum 2017-12-14 idő 10:49

Franchise partnereket keres a SMART Ingatlan hálózat

A SMART Ingatlan franchise modellje ideális választás a kisméretű ingatlanközvetítő irodák számára, akik a működési rugalmasságuk megtartása mellett élvezhetik egy vezető piaci szereplőhöz való tartozás előnyeit és az ingatlanpiacban lehetőséget látó befektetők számára egyaránt. A franchise irodáknak olyan tudást, informatikai rendszert, innovatív közvetítői eszközöket, karrierlehetőséget kínál a SMART Ingatlan, amely teljes körűen támogatja a mindennapi sikeres munkavégzést.
Egy sikeres ingatlaniroda felépítéséhez, működtetéséhez olyan kész KNOW-HOW rendszert kapnak a Franchise Partnerek, amelynek minden eleme már kipróbált és jól működő, de folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy illeszkedjen a modern kor elvárásaihoz is.
 
A SMART Ingatlan hálózatában egy ingatlan iroda nyitása kiváló befektetés lehet, hiszen a SMART Ingatlan által kínált több éve sikeresen működő franchise modellnek köszönhetően az is tud érvényesülni, aki nem rendelkezik ingatlanpiaci tapasztalattal. A SMART Ingatlannál működő Vezetőfejlesztő Program keretein belül olyan szakembereket képeznek, akik igény esetén az újonnan csatlakozó irodák nyitás előtti teendőit is képesek már szakszerűen koordinálni és a befektető franchise partnerek irodáit eredményesen működtetni képesek.
A SMART Ingatlan franchise program keretein belül a Partnerek közötti együttműködés egységes szabályok mentén történik, központi marketing és HR támogatásban részesülnek, folyamatos oktatással, érdekes képzésekkel, előadásokkal.
 
További információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségekegyikén:
 
E-mail: franchise@smartingatlan.hu
Telefonszám: +36 (1) 796 3180


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.