Hírek, aktualitások

dátum 2018-05-09 idő 10:14

Franchise partnert keres hazánkban a BodyStreet fitness hálózat

 

Mester franchise partnert keres hazánkban a BodyStreet német fitness hálózat. A hálózat 11 éve indult Münchenben, és mára 5 országban (Németország, Ausztria, Olaszország, Nagy-Britannia, USA) több, mint 270 egységgel van jelen. A Body Street egységeiben körülbelül 40.000 rendszeresen járó törzsvendég jár, akik havonta körülbelül 160.000 személyi edzést vesznek igénybe.

Mi a Bodystreet különlegessége?
 
A BodyStreet egy EMS edzésformán (elektro izomstimuláción) alapuló fitness koncepció. Olyan emberek számára is alternatívát nyújt, akiknek egyéb elfoglaltságuk mellett kevés idejük van a rendszeres testmozgásra, illetve alakformálásra. Ezzel a forradalmi edzésmódszerrel heti 20 perc időráfordítással is hatékony eredményeket lehet elérni. 

Az EMS edzések során impulzusokat küldenek az izmoknak, és könnyebb gyakorlat végzésekor sokkal erőteljesebb izomösszehúzódás megy végbe, ami hagyományos edzéssel nem érhető el. Ez az izomrost specifikus stimuláció hatékonyan fejleszti az állóképességet, gyorsaságot, reakciósebességet. Ezenfelül segít a sportsérülések elkerülésében és rehabilitációjában.
 
A BodyStreet egységeiben az (EMS) technológiát a legkiválóbb szakértői személyi edzéssel kombinálják, ezáltal is segítve az edzések hatékonyságát, illetve a kitűzött egyéni célok elérését. Az elektromos stimuláció módszere az orosz űrkutatásnak köszönhető. Gravitáció hiányában ugyanis leépülnek az izmok, valamint jelentős csontveszteség alakul ki, ezért mindezek kiüszöbölésére, illetve az űrhajósok rehabilitációjára fejlesztették ki a technológiát, amit később a sport, majd az orvoslás is átvett. 
 
A hálózat mester franchise partnerét keresi hazánkban, aki saját egységek megnyitása mellett további partnerek bevonásával segíti majd az edzésforma hazai elterjedését. Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni, érdeklődjön a 061391-7313 telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.