Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-22 idő 10:04

Franchise rendszerben terjeszkedik a SugarZoo

"Állatunk az életünk!" A SugárZoo mottója, amely híven tükrözi a hálózat állatok iránt érzett szeretetét és a felelős állattartásért vállalt társadalmi szerepvállalását. Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés forgalmazás mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák vásárlóközösségüket.
 
 
A SugárZoo alapítói három évvel ezelőtt ezen elhivatottságukból nyitották meg első üzletüket Budapesten, a Sugár üzletközpontban, majd 2017 májusában nyitották meg 2. egységüket a győri Harmónia áruházban. A hálózat alapítói a franchise terjeszkedési forma segítségével pár éven belül országos lefedettséget kívánnak elérni. Ennek érdekében az idei évre is további üzletnyitásokat ütemeztek be. 
 
 
Mivel a SugárZoo állateledel-és felszerelés áruházak nemcsak kiskereskedelmet folytatnak, hanem fontos szerepet tulajdonítanak a közösségi feladatok ellátásában is. A helyi Önkormányzattal közösen immár a 4. budapesti SugárZoo Piknikre készülnek, mely egy közösség teremtő és a felelős állattartásért létrehozott kisállatos fesztivál. Ennek fontosságát a rendezvényen részt vevő szervezetek , alapítványok, egyesületek is magukénak érzik.

Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák a közösségüket.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.