Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-22 idő 10:04

Franchise rendszerben terjeszkedik a SugarZoo

"Állatunk az életünk!" A SugárZoo mottója, amely híven tükrözi a hálózat állatok iránt érzett szeretetét és a felelős állattartásért vállalt társadalmi szerepvállalását. Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés forgalmazás mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák vásárlóközösségüket.
 
 
A SugárZoo alapítói három évvel ezelőtt ezen elhivatottságukból nyitották meg első üzletüket Budapesten, a Sugár üzletközpontban, majd 2017 májusában nyitották meg 2. egységüket a győri Harmónia áruházban. A hálózat alapítói a franchise terjeszkedési forma segítségével pár éven belül országos lefedettséget kívánnak elérni. Ennek érdekében az idei évre is további üzletnyitásokat ütemeztek be. 
 
 
Mivel a SugárZoo állateledel-és felszerelés áruházak nemcsak kiskereskedelmet folytatnak, hanem fontos szerepet tulajdonítanak a közösségi feladatok ellátásában is. A helyi Önkormányzattal közösen immár a 4. budapesti SugárZoo Piknikre készülnek, mely egy közösség teremtő és a felelős állattartásért létrehozott kisállatos fesztivál. Ennek fontosságát a rendezvényen részt vevő szervezetek , alapítványok, egyesületek is magukénak érzik.

Fontosnak érzik, hogy a minőségi állateledel és felszerelés mellett boldog és kiegyensúlyozott állatok és gazdik alkossák a közösségüket.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.