Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-26 idő 10:38

Franchise rendszerben terjeszkedik hazánk legnagyobb babaúszás koncepciója

A Stilianos babauszoda franchise hálózat szakmai innovativitása a vízi képességfejlesztő babaúszás foglalkozás, mely a víz és a játékok erejét kihasználva, fejleszti a gyermekek képességeit.

A Magyarországon egyedülálló koncepció, kivételes és első osztályú fejlesztést jelent a kicsik számára.  A gyógypedagógiai alapokon nyugvó, speciális tematika sokrétűen és játékos formában fejleszti a gyermekek képességeit, miközben elsajátítják az úszás alapokat és vízbiztonságot szereznek.  A foglalkozásokba az életmentő feladatok nagy szerepet kapnak, amivel a gyermekek kellőképp fel tudnak készülni egy esetleges vészhelyzetre.

A hálózat dinamikus terjeszkedését jelzi, hogy idén megduplázza egységei számát. Pár hónapja nyitott meg a Stilianos Óbuda, illetve idén további egységek nyílnak a XI. kerületben, Ecseren, valamint Győrben is. 
A hálózat pár éven belül országos lefedettséget kíván elérni, azt követően pedig a külföldi terjeszkedés lesz a következő cél.

A Stilianos babauszoda hálózat a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű, komplex SHD (Stilianos Hydro Development) babaúszás foglalkozásra építi koncepcióját. A Stilianos babauszoda egyedülálló fejlesztő programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
 
„A gyermekek számára elengedhetetlen a vízbiztonság megléte ahhoz, hogy merülhessenek. A kisbabák oktatásánál nem a búvárreflexre építünk, hanem az általunk kifejlesztett tudatos merülést tanítjuk. Ezt egy 3-4 hónapos gyermek is meg tudja tanulni 4-8 óra alatt.” - mondta el Varga Vivien.
 


A Stilianos franchise lehetőség
 

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.
 
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával. 
A Stilianos babauszoda a Magyar Franchise Szövetség tagja.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.