Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-23 idő 09:49

Franchiseban terjeszkedik a Naturtex

A Naturtex Kft. 1989-es megalapítása óta, több mint 27 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.
Az induláskori 5 főből mára a hazai ágyneműiparban meghatározó szerepet betöltő vállalat lett.
 
A száz százalékban magyar, családi tulajdonú vállalkozás magyarországi lakástextilpiaci részesedése megközelíti a 35 százalékot. Hazai piaci jelenléte ellenére árbevétele mintegy 80 százalékát exporttevékenységéből nyeri, termékeit a világ több mint negyven országába exportálja. Külföldre elsősorban a 100 százalékban magyar libapehely töltetű paplanok és párnák kerülnek, de az üzletek kínálatában szerepelnek az egyéb, például a műszálas vagy gyapjútöltetű termékek is.
A Naturtex a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásokat is teljesítő, tollal és pehellyel, gyapjúval, valamint természetes anyagokkal és műszállal töltött termékei közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A szortiment jelentős részét a saját gyártású paplanok és párnák alkotják, de a mintegy 700-féle termék között ágyneműhuzatok, ágytakarók, memória habból készült termékek és egyéb lakástextilek is megtalálhatók.
 
A vásárlók országszerte közel 1000 értékesítési ponton, szaküzletekben, szuper- és hipermarketekben, barkács áruházakban és egyes benzinkutakon is találkozhatnak a Naturtex termékeivel, amelyek független eladóktól, valamint a cég webpartnerein keresztül interneten is megvásárolhatók.
 
Külföldön szinte egész Európában, valamint Ázsiában és az amerikai kontinens országai mellett Ausztráliában is jelen vannak.
 
A számtalan díjjal rendelkező cég immár kilencedik alkalommal nyerte el a Superbrands elismerést. Külkereskedelmi tevékenységét 2013-ban az Év exportőre díjjal jutalmazták, megbízható vállalkozásként pedig megkapta a Bisnode csoport AAA tanúsítványát. A Naturtex Kft. számos más rangos elismerést tudhat magáénak, a nemzetgazdasági miniszter kezdeményezésére alapított „Díj a Sikeres Vállalkozásokért”, valamint energiahatékony projektjei sikeres megvalósításáért „Energiahatékony Vállalat” díjat vehetett át.
Jelenleg öt franchise üzlettel dolgoznak együtt, az elkövetkező egy évben pedig további négy franchise partner bevonását tervezik, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, világszerte ismert brandhez csatlakozni.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Naturtexről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Podmaniczki Zsolt
értékesítési igazgató
 
Mobil: +36 30/9457-666
Telefon: 06 62 464-006/136
podmaniczki.zsolt@naturtex.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.