Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-23 idő 09:49

Franchiseban terjeszkedik a Naturtex

A Naturtex Kft. 1989-es megalapítása óta, több mint 27 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.
Az induláskori 5 főből mára a hazai ágyneműiparban meghatározó szerepet betöltő vállalat lett.
 
A száz százalékban magyar, családi tulajdonú vállalkozás magyarországi lakástextilpiaci részesedése megközelíti a 35 százalékot. Hazai piaci jelenléte ellenére árbevétele mintegy 80 százalékát exporttevékenységéből nyeri, termékeit a világ több mint negyven országába exportálja. Külföldre elsősorban a 100 százalékban magyar libapehely töltetű paplanok és párnák kerülnek, de az üzletek kínálatában szerepelnek az egyéb, például a műszálas vagy gyapjútöltetű termékek is.
A Naturtex a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásokat is teljesítő, tollal és pehellyel, gyapjúval, valamint természetes anyagokkal és műszállal töltött termékei közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A szortiment jelentős részét a saját gyártású paplanok és párnák alkotják, de a mintegy 700-féle termék között ágyneműhuzatok, ágytakarók, memória habból készült termékek és egyéb lakástextilek is megtalálhatók.
 
A vásárlók országszerte közel 1000 értékesítési ponton, szaküzletekben, szuper- és hipermarketekben, barkács áruházakban és egyes benzinkutakon is találkozhatnak a Naturtex termékeivel, amelyek független eladóktól, valamint a cég webpartnerein keresztül interneten is megvásárolhatók.
 
Külföldön szinte egész Európában, valamint Ázsiában és az amerikai kontinens országai mellett Ausztráliában is jelen vannak.
 
A számtalan díjjal rendelkező cég immár kilencedik alkalommal nyerte el a Superbrands elismerést. Külkereskedelmi tevékenységét 2013-ban az Év exportőre díjjal jutalmazták, megbízható vállalkozásként pedig megkapta a Bisnode csoport AAA tanúsítványát. A Naturtex Kft. számos más rangos elismerést tudhat magáénak, a nemzetgazdasági miniszter kezdeményezésére alapított „Díj a Sikeres Vállalkozásokért”, valamint energiahatékony projektjei sikeres megvalósításáért „Energiahatékony Vállalat” díjat vehetett át.
Jelenleg öt franchise üzlettel dolgoznak együtt, az elkövetkező egy évben pedig további négy franchise partner bevonását tervezik, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, világszerte ismert brandhez csatlakozni.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni a Naturtexről, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Podmaniczki Zsolt
értékesítési igazgató
 
Mobil: +36 30/9457-666
Telefon: 06 62 464-006/136
podmaniczki.zsolt@naturtex.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.