Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-18 idő 09:55

Fratelli La bufala pizzeria hálózat tovább terjeszkedik

A Fratelli La bufala franchise rendszerben működő pizzéria hálózat, amely Olaszország szerte igen népszerű, de van üzletük Brüsszelben, Barcelonában, Kairóban, Dubaiban, Londonban, Máltán, Miamiban, és Izmirben (Törökország) is. 

2003-ban indult a Fratelli La bufala hálózat első étterme, melyet nagyon gyorsan követtek a többiek. Jelenleg több, mint 100 éttermük működik Olaszországban és közel 20 külföldön. Az éttermek egy része saját kézben tarttott, de a többség (70%) franchise rendszerben üzemel.

 

 

A cég idén júliusig további üzletek megnyitását tervezi Kínában és Szaúd-Arábiában. Az új üzletek mindegyike valamilyen nagyobb város, jelentősebb bevásárlőközpontjában kerül kialakításra. A  franchise hálózatban működő egységeknek, mintegy másfélmillió vendégük van évente és ez a szám folyamatosan növekszik.

Fő termékük a hagyományosnak nevezett nápolyi pizza mellett meglehetősen hangsúlyos a bivalyhúsból készült ételek és a bivalytejből készült mozzarella jelenléte az étlapjukon, amelyekhez minőségi borokat kínálnak.

 

 

Nagyon fontosnak tarják a Nápolyhoz való kötődésük kifejezését éttermeikben, bárhol is legyenek azok a világon.

Elítélik az ipari jelleggel előállított alapanyagok használatát, hitvallásuk szerint, az ételek ezek nélkül is lehetnek igen ízletesek.

Hisznek a csapatmunka közösségformáló erejében és abban, hogy bár önnállók az egységek, de erjük egy egész hálózatban mutatkozik meg.

Környezettudatosak, társadalmi felelősségvállalásuk során támogatják a rászorulókat.

 

 


 

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.