Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-22 idő 13:06

Frozen Yoghurt hálózat értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát

Hazai Frozen Yoghurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát. A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint Budaörsön a a hét minden napján várja vásárlóit. 
 
A hálózat tulajdonosai olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőséget, és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a meglévő egységeket, valamint építi tovább a hálózatot. 
Az elmúlt évek, évtized tendenciái igazolták, hogy komoly igény van a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.
 
Könnyen átlátható árképzés, kiváló minőségű, közkedvelt termékekkel, a barátságos, fiatalos, színes környezetben egyedüli frozen joghurt hálózattá emelte koncepciót Magyarországon.
Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy franchise partnerek bevonásával egy nagy hálózatot hozzon létre. Minden ehhez szükséges tudás és infrastruktúra rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú budapesti plázákban való jelenlét, kidolgozott know-how, és a látványos, fiatalos arculat. Átadásra kerül az üzletek bérleti joga, az egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a franchise dokumantáció egyaránt. 
 
A koncepció nemcsak magyarországi, hanem külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas. Nemcsak a saját egységekben képződött haszonnal, hanem a franchise jogok értékesítésével további profitra tehet szert. Ezért a befektetés megtérülése még kedvezőbbé válik.
 
További információk

Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@dakexpo.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.