Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-22 idő 13:06

Frozen Yoghurt hálózat értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát

Hazai Frozen Yoghurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát. A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint Budaörsön a a hét minden napján várja vásárlóit. 
 
A hálózat tulajdonosai olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőséget, és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a meglévő egységeket, valamint építi tovább a hálózatot. 
Az elmúlt évek, évtized tendenciái igazolták, hogy komoly igény van a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.
 
Könnyen átlátható árképzés, kiváló minőségű, közkedvelt termékekkel, a barátságos, fiatalos, színes környezetben egyedüli frozen joghurt hálózattá emelte koncepciót Magyarországon.
Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy franchise partnerek bevonásával egy nagy hálózatot hozzon létre. Minden ehhez szükséges tudás és infrastruktúra rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú budapesti plázákban való jelenlét, kidolgozott know-how, és a látványos, fiatalos arculat. Átadásra kerül az üzletek bérleti joga, az egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a franchise dokumantáció egyaránt. 
 
A koncepció nemcsak magyarországi, hanem külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas. Nemcsak a saját egységekben képződött haszonnal, hanem a franchise jogok értékesítésével további profitra tehet szert. Ezért a befektetés megtérülése még kedvezőbbé válik.
 
További információk

Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@dakexpo.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.