Hírek, aktualitások

dátum 2018-04-13 idő 10:50

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát

Hazai Frozen Yoghurt koncepció értékesíti az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát. A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is várja vásárlóit a hét minden napján.

A hálózat tulajdonosai olyan befektetőt keresnek, aki felismeri a kidolgozott üzleti modellben rejlő lehetőséget, és a jövőben sikeresen üzemelteti tovább a már meglévő egységeket, és építi tovább a hálózatot.  

Az elmúlt évek, évtized tendenciái igazolták, hogy komoly igény van a természetes alapanyagokból készült finom, egészséges joghurtok iránt.
 
A könnyen átlátható árképzés, a kiváló minőségű, közkedvelt termékek, a barátságos, fiatalos, színes környezet egyedülálló frozen joghurt hálózattá emelte a koncepciót Magyarországon.
 
 
 
Az üzleti koncepció készen áll arra, hogy franchise partnerek bevonásával egy nagy hálózatot hozzon létre. Minden ehhez szükséges tudás és infrastruktúra rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú a budapesti plázákban való jelenlét, a kidolgozott know-how, és a látványos, fiatalos arculat. Egyaránt átadásra kerül az üzletek bérleti joga, az egyedi arculat, a teljes receptúra, valamint a franchise dokumentáció. 
 
A koncepció nemcsak magyarországi, hanem külföldi terjeszkedésre is tökéletesen alkalmas. A saját egységekben képződő profiton túl a hálózat majdani átvevője a franchise jogok értékesítésével további profitra is szert tehet, ami által a befektetés megtérülése még kedvezőbbé válik.
 
További információk

Dakexpo Kft.
Millavári Barna
millavari@dakexpo.com

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.