Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-04 idő 10:48

Frozen Yogurt világnap szombaton a Jono Yogókban

Egész napos kedvezménnyel és játékkal várnak szombaton mindenkit a Jono Yogo üzletek! A Vásárlóknak fizetés előtt próbát kell tenni egy dobókockával, akinek sikerül JonoYogo logót dobni, ingyen kapja frozen yogurtját! Ha nem sikerülne, sem ok a búsulakodásra, hiszen szombaton egész napos 30% kedvezményt biztosítanak minden vásárlónak!

A hálózat az igazán fanatikus Jono Yogo rajongóknak is szeretne kedveskedni aznap, akik már gyakran eljátszottak a gondolattal, milyen lehet egy poharat a végtelenségig telitölteni? 
Az Allee bevásárlóközpontban található Jono Yogo üzletben szombaton 15:00-18:00 óra között 1000.-Ft-os egységáron bárki kedvezményesen megvalósíthatja álmai Jono Yogo variációját, korlátlanul megtöltve Jono Yogo poharát.
 
Sztárvendégek: Cinthya Dictator és Iszak Eszter
 
A tudatos táplálkozás térnyerésével, az egészséges ételek előnybe részesítésével folyamatosan nő a Jono Yogo fagyasztott joghurtozók népszerűsége. 
 
Jono Yogo koncepció fontos része az arculat, a vidám, fiatalos színek, dinamizmust árasztó hangulat. Arculati elemeikkel vidámságot árasztanak. Mindent megtesznek azért, hogy a fiatalok, kisgyermekes családok, egészséges desszertet fogyasztani kívánók jól érezzék náluk magukat.
 
A Frozen yogurt (fagyasztott joghurt) egy frissítő, savanykás ízű desszert, amely a fagylalt és a szorbet ízét és állagát testesíti meg. A frozen yogurt jövevénynek számít a desszert piacon, hazánkban az utóbbi néhány évben vált népszerűvé.
A Jono Yogo Magyarország első önkiszolgáló joghurt fagylaltozójaként 2013 nyarán mutatkozott be hazánkban, s mára már öt egységük üzemel, négy Budapesten, illetve egy Budaörsön. Az egységek egyedi arculatának és széles, minőségi alapanyagokból készülő termékválasztékának köszönhetően rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert a hazai fogyasztók körében. 
 
 
A hálózat alapítói felismerték, hogy a további növekedés, fejlődés leggyorsabb módja egy franchise rendszer kialakítása. Azonos márkanév alatt futó, közös marketinggel, és egységes arculattal rendelkező üzletek növekvő forgalommal, hatékonyan tudnak működni.
A cél, hogy Magyarországon is legyenek olyan „yogozók”, amelyekkel az Egyesült Államokban, és nyugat-európai országokban is találkozhatunk. 
 
 
A Jono Yogo nagyon népszerű főleg a fiatal korosztály körében. Az üzletek mérete 50-100 négyzetméter közé tehető. Az üzletek kialakításához 50.000 – 100.000 eurós kezdeti beruházásra van szükség.
 
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, vegye fel a kapcsolatot a franchise képviselőjével!
 
Név: Gallus Miklós
Telefon: +36-30/955-9665

 

Virtuális kiállító: Nordo Group Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.