Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-13 idő 10:22

Füstölögnek a barátai, mert rágyújtott? Segíthet az IQS.

Hazánkban is számos olyan termék, szolgáltatás, alternatív lehetőség megjelent már, amelyek a dohányzásról való leszokást segítik, vagy csökkenteni hivatottak a cigaretta-fogyasztást.
Az IQS nemcsak egyedi módszertana, hanem hálózatának dinamikus növekedése miatt is egyre nagyobb területét hódítja meg a dohányzás-leszoktatás piacának. Felmérések szerint a lakosság közel harmada dohányzik, tehát körülbelül 2 millió potenciális ügyfél "füstölög" jelenleg hazánkban. A mért arány megfelel a világátlagnak.

Az Írországból származó IQS International Ltd. 2001-es alapítása óta már több mint 40 országban van jelen a koncepció. A cég számításai szerint eddig körülbelül 300 ezer ember szokott le a módszer segítségével káros szenvedélyéről.
A magyarországi mester-jogokat birtokló IQS Hungary Kft-t 2007 szeptemberében alapították. A cég már tavaly decembere óta elkezdte országos hálózatának kiépítését. A terjeszkedést franchise-partnerek bevonásával folytatják.

A hálózathoz való csatlakozás díja, a belépési díj 10.000 EUR, a minimális beruházási tőkeigény pedig kb. 30.000 EUR. Az üzlethelyiség minimum mérete, ahol a franchise-partner elkezdheti tevékenységét, kb. 40 nm.

Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat az (1) 274-5186 telefonszámon vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.

ViFe


Kapcsolódó cikkeink:

A füst elszáll, a franchise megmarad - IQS
A dohányzásról leszokni nem könnyű, de erre is van megoldás franchise-ban
Ha nem szívjuk meg, mindenki jobban jár
vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.