Hírek, aktualitások

dátum 2008-05-15 idő 15:49

GOMBASIKER a knockies ingatlan hipermarketnél!


Hatalmas érdeklődés mellett nyílt meg a knockies ingatlan hipermarket Váci úti irodája a TESCO áruházban. A gomba formájú közkedvelt iroda-pavilon, napi szinten ezernél is több érdeklődőt vonz. Az eladásra felkínált ingatlanok száma a pozitív várakozásokat is felülmúlta. A megnyitót követő három napban már eladási tranzakciók is voltak, pedig még csak a bevezetési szakaszban üzemel a knockies gomba-iroda. A kecskeméti, iroda várhatóan június elsején nyílik meg, melyet knockies szokás szerint regionális, kreatív reklámhadjárat előz majd meg. A knockies csoport stábja a munka mellett közös ünneplésre is szakít időt , hiszen több mint 25 franchise gomba megnyitására vettek fel előjegyzést, az elmúlt 2 hét során.

knockies franchise-koncepció

A knockies ingatlan hipermarket, ezúton is sok sikert kíván, az új és az ezután nyitásra készülő partnereinek. Jelentős fejlesztési tervekkel és világújdonságokkal készülnek továbbra is a hazai ingatlanpiac kiszolgálására.

Pécsi, csepeli, debreceni, ózdi, nyíregyházi átvevők figyelem! Elérkezett az idő a csatlakozáshoz! Egyéb területekre előjegyzés még lehetséges.

Jelentkezzen Ön is franchise partnernek, a gombasiker Önre is vár a www.knockies.com oldalon.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.