Hírek, aktualitások

dátum 2008-09-15 idő 09:24

Gombászni is lehet a Tesco hipermarketekben (Knockies.com)

A külföldön már ismert és jól bevált videós bemutatóval, nagy sikerrel hívja fel ajánlataira a figyelmet. A hálózat egységeiben - amelyek nem is a megszokott üzletformátumban működnek, hanem 6-15 négyzetméteres pavilonokkal költöznek be az üzlet folyosójára - folyamatos vetítést nézhetnek meg az érdeklődők a cég kínálatában szereplő ingatlanokról. Természetesen egy másik kivetítőn a konkrét ingatlanról is megtekinthetik a filmet, amennyiben beülnek egy rövid ismertetőre. A bemutatófilmeket profi stáb készíti, vágja és látja el alámondással, igény esetén ismert színészek hangján hangzik el a bemutató szövege.

knockies franchise-koncepció

A hálózat mindenféle ingatlan forgalmazásával foglalkozik, tehát ipari és lakóingatlanok, illetve üzlethelyiségek egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. Ha hitelfelvétellel történik a vásárlás, akkor jutalékra sincs szükség.

franchise-koncepció;knockies


A Knockies előnyét a következőkkel lehetne legjobban összefoglalni: hazánkban még újdonságnak számító videóprezentáció; előnyös feltételeket nyújt mindkét fél számára; az egységeket kiemelkedően kedvezően pozícionálják. Az egység fenntartásának költségei minimálisnak mondhatóak, hiszen gyakorlatilag nem kell rezsit fizetni, csak a bérleti díjat, ami viszont nem mérhető egy normál üzlethelyiség bérleti díjához.


 

Az alábbi linkre kattintva tekintheti meg interjúnkat, melyet Kovács Patrick úrral készített kollégánk, a Knockies.com franchise-hálózat kreatív vezetőjével. Kovács urat a koncepció fejlődéséről, a csatlakozás feltételeiről, illetve a magyarországi tervekről kérdeztük.


Az interjú a Web TV és a Videó Interjú menüpontok alatt is elérhető.


Megnézem az interjút (klikk)


Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a Knockies hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com email-címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.