Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-10 idő 09:52

Greennovációs díjat kapott az Unió COOP

Most már tradíciónak tekinthető, hogy hazánk meghatározó élelmiszeripari szereplői minden évben megmérettetnek a Greennovációs Nagydíj által a fenntartható fejlődést segítő projektjeik kapcsán. Idén azonban nemcsak az élelmiszer szektor, hanem minden Magyarországon működő vállalat, szervezet (önkormányzat, alapítvány, stb.) nevezhetett a versenyre a fenntartható fejlődést, valamint a környezetvédelmet szolgáló teljesítmények kapcsán.

Az Unió COOP a tavalyi évben lezárult több százmillió forint értékű, környezet- és energiatudatos fejlesztéseit, beruházásait bemutató „Greennovatívan a hátrányos helyzetű településeken is!” című pályamunkájával érdemelte ki a győzelmet a greennovatív kereskedő kategóriában. A program ismertségét, szakmai elismertségét jelzi, hogy minden évben folyamatosan növekszik a versenyben résztvevő cégek száma. 

Idén a beérkezett 50 pályamunka közül a szakmai zsűri 21-et juttatott döntőbe a környezeti- és társadalmi hasznosság, energia- és erőforrás megtakarítás, valamint újszerűség és eredetiség szempontok figyelembevételével. Tóth László, az Unió COOP vezérigazgatója elmondta, hogy a Borsodban, Hevesben és Nógrádban is boltokat üzemeltető társaság mindig is nagy figyelmet fordított a költséghatékony gazdálkodásra, így egymás után valósított meg olyan beruházásokat, amelyek a korszerűsítés, a környezettudatosság és az energiatakarékosság szempontjait egyidejűleg érvényesítik. A szakmai zsűri a vállalat több tucat üzletét érintő külső hőszigeteléssel, nyílászáró cseréjével, kondenzációs kazánok és LED világítás technológia kiépítésével, mélyhűtő rendszerek lefedésével, valamint hűtőgépek hulladék hőjének újhasznosításával elért eredményeket ismerte el a díjjal.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.