Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-28 idő 10:03

Grillszezonra épül a Spar új kampánya

A SPAR új kampányt indított, hogy a hétköznapi hősök, a grillszezon igazi sztárjai végre elnyerjék méltó jutalmukat. Meg persze saját húsüzeméből kikerült termékeinek forgalmát is szeretné fellendíteni a Spar és Regnum márkák által jegyzett reklám kampány.
 
A kampány elsősorban a közösségi médiára épít, ám ezt kiegészítendő reklámfilmet és plakátot is készítettek. Első lépésben a grillszezonra időzített alkalmazást kell letölteni, ahol aztán elkezdődhet a versengés. Első lépésben a legjobb grillező ismerősnek emelhetünk virtuális szobrot. A hála kifejezésén túl további lehetőség, hogy kedvenc sütögetőnket, na meg persze ezáltal saját magunkat is nevezhetjük a hatszázezer forintos össznyereményért.
 

 
A játék három fordulós:
A nominálás után 15 egyetértés szükséges a kedves grillpajtásnak, a grilltársaktól. (ez általában elég könnyen összeszedhető.
Második lépésként videót kell  készíteni, hogy bent maradhasson a jelölt az ország grillhőse címért.
A végső harc a grill-téren fog eldőlni, ahol komoly és izzasztó grill ügyességi versenyben kell remekelni.
 
 
A díjakat a SPAR zsűrije osztja ki, összesen hatszázezer forint összértékben, melyből a nyertesek és a jelölők is részesülnek. A versenyre nevezni augusztus 4-ig lehet.
 
forrás: kreativ.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.