Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-12 idő 13:36

Gyenes Dávid gyermeke is a Stilianosban tanul úszni

Gyenes Dávid tegnap (február 11-én) először vitte babaúszásra négy hónapos kislányát, Natasát. Nati már elsőre nagyon jól viselte a foglalkozást és bátran végig csinálta a feladatokat. Dávid sokat keresgélt mielőtt rátalált a Stilianos babauszodára.
 
„A legjobbat szerettem volna a kislányomnak, ebből is. Így esett a választásunk rájuk, hiszen Ők tényleg a gyermekekért vannak. Olyan speciális babaúszást fejlesztettek ki, amely során a gyermekek számos készsége fejlődik, miközben még a vízben mozognak is. Nagyon fontos számomra a sport és az, hogy Nati is mielőbb elkezdje, ezt az életformát. Ugyan a női foci is jó sport, de egy kislánynak talán kézenfekvőbb lenne az úszás, ráadásul nagyon szeretném, hogy Natasa mielőbb vízbiztos legyen. Másrészről nagyon hasznos idő, amit itt együtt töltünk.” - olvasható a Stilianos közleményében.
 

 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu; Stilianos Facebook-profil

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.