Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-02 idő 10:05

Győr az első olyan vidéki város, ahol a Fornetti Food and Beverage üzlet nyitott

Világos, barátságosan hívogató tér, jókedvre derítő dizájn, finomságokkal teli polcok – ez a Fornetti Food and Beverage  új, Baross úti üzlete Győrben. Olyan hely, ahol az ember szívesen kezdi a napját. Vagy folytatja, hiszen nincs olyan napszak, amikor ne esne jól benézni a Fornetti forradalmian új üzletébe. 
Az első vidéki FFB-n rögtön látszik, miért válhatott a magyar „találmányként" indult Fornetti nemzetközi márkává: a frissen sütött pogácsák, csigák, batyuk világa, na meg a hívogató hangulat könnyen beszippantja az embert.
 
A nemrég 20. születésnapját ünneplő Fornetti márkával a vásárlók már nem kizárólag a hálózat klasszikus pogácsáit (sajtos, túrós, tepertős, valamint a nemrég legnépszerűbbnek választott pizzás pogácsát) azonosítják.
A Fornetti központjában folyamatos az innováció, s jelennek meg új termékízek és formák. Csak idén eddig 11 újdonság bukkant fel a polcokon, az édes és savanykás ízeket ötvöző krémes áfonyás minitől a prémiumhúsos-csevapos különlegességig. 
A helyben készülő paniniből és bagettből 15-féle szendvics készül, hogy friss, energiát adó, tartalmas reggeliként vagy ebédként szolgáljon a betérő vásárlóknak. Akárcsak a helyben, kövön sült pizzák és piték – ezeket már szintén nem kell bemutatni a Fornetti-rajongóknak.
 
 
A győri FFB üzlet nyár végén nyitott meg 140 nm-es alapterületen, s az első hónap óta a forgalma megduplázódott. A kínálat és a hangulat mindenkit magával ragad! Sőt, a győri FFB sajátossága, hogy a finom falatok mellé egy pohár sört vagy bort is elfogyaszthatnak a betérő vendégek.
 
A Fornetti nem csak az ízekben al­kalmazkodik a kor és a vásárlók elvárásaihoz, egyre több az egészséges finomság is a kínálatban. Köztük a BakeFitt csökkentett szénhidrát- és energiatartalmú termékei, a rozsos és teljes kiőrlésű péksütemények vagy a cukormentes, saját márkás FFB-üdítők.
 
Forrás: kisalfold.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.