Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-02 idő 10:05

Győr az első olyan vidéki város, ahol a Fornetti Food and Beverage üzlet nyitott

Világos, barátságosan hívogató tér, jókedvre derítő dizájn, finomságokkal teli polcok – ez a Fornetti Food and Beverage  új, Baross úti üzlete Győrben. Olyan hely, ahol az ember szívesen kezdi a napját. Vagy folytatja, hiszen nincs olyan napszak, amikor ne esne jól benézni a Fornetti forradalmian új üzletébe. 
Az első vidéki FFB-n rögtön látszik, miért válhatott a magyar „találmányként" indult Fornetti nemzetközi márkává: a frissen sütött pogácsák, csigák, batyuk világa, na meg a hívogató hangulat könnyen beszippantja az embert.
 
A nemrég 20. születésnapját ünneplő Fornetti márkával a vásárlók már nem kizárólag a hálózat klasszikus pogácsáit (sajtos, túrós, tepertős, valamint a nemrég legnépszerűbbnek választott pizzás pogácsát) azonosítják.
A Fornetti központjában folyamatos az innováció, s jelennek meg új termékízek és formák. Csak idén eddig 11 újdonság bukkant fel a polcokon, az édes és savanykás ízeket ötvöző krémes áfonyás minitől a prémiumhúsos-csevapos különlegességig. 
A helyben készülő paniniből és bagettből 15-féle szendvics készül, hogy friss, energiát adó, tartalmas reggeliként vagy ebédként szolgáljon a betérő vásárlóknak. Akárcsak a helyben, kövön sült pizzák és piték – ezeket már szintén nem kell bemutatni a Fornetti-rajongóknak.
 
 
A győri FFB üzlet nyár végén nyitott meg 140 nm-es alapterületen, s az első hónap óta a forgalma megduplázódott. A kínálat és a hangulat mindenkit magával ragad! Sőt, a győri FFB sajátossága, hogy a finom falatok mellé egy pohár sört vagy bort is elfogyaszthatnak a betérő vendégek.
 
A Fornetti nem csak az ízekben al­kalmazkodik a kor és a vásárlók elvárásaihoz, egyre több az egészséges finomság is a kínálatban. Köztük a BakeFitt csökkentett szénhidrát- és energiatartalmú termékei, a rozsos és teljes kiőrlésű péksütemények vagy a cukormentes, saját márkás FFB-üdítők.
 
Forrás: kisalfold.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.