Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-24 idő 09:42

Gyorssegély a Cooptól

Az elmúlt hetek esőzései miatt kialakult árvízhelyzet károsultjainak megsegítésére, a Coop Segély Alapítvány tisztítószerekből álló gyorssegélyt juttatott el a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász közvetítésével Vas és Zala megyébe - közölte a vállalat kommünikéje. "Az érintett 9 településen - Vas megye: Szakonyfalu, Molnaszecsőd, Magyarszecsőd, Csákánydoroszló valamint Zala megye: Murarátka, Rédics, Lenti, Muraszemenye, Szentmargitfalva - 120 családi ház tisztításához közel 700 ezer forint értékben tisztítószereket biztosítottunk az árvízkárosultak számára. A közel 1500 termékből álló adomány olyan tisztító- és fertőtlenítőszereket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a házak fertőtlenítésére, tisztítására, a lakókörnyezet higiénikus rendbehozatalára" - mondta Mersich Mátyás, a Hétforrás Zrt. vezérigazgatója.
"A 2010-ben létrehozott Coop Segély a bajba jutottak megsegítéséért Alapítvány, a hátrányos helyzetű csoportok, személyek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére, valamint az árvizek és egyéb természeti csapások károsultjainak megsegítésére alakult. Az elmúlt 4 évben több mint 91 millió forint értékben támogattuk az önhibáján kívül bajba jutott embereket és a különleges ellátást igénylő gyermekeket országszerte" - tette hozzá a vezérigazgató a Coop Segély Alapítvány képviseletében.
 
Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgató asszonya vette át az adományt hétfő hajnali órákban és koordinálta a termékek célba juttatását. A napokon át tartó özönvízszerű esőzés miatt megáradt Mura, Kerka és Rába folyók területén folyamatosan zajlanak a karitatív munkák. Először élelmiszert szállítottunk 400-420 fő számára, majd ruhaadományokat juttattunk el az árvízkárosultaknak. Az ár elvonulásával múlt hét pénteken kezdődhetett meg a házak szellőztetése. A Coop Segély Alapítványnak köszönhetően a mai nappal indulhatott el a néhol 1 méterig érő víz és az iszap pusztítása utáni fertőtlenítés és tisztítás" - mondta a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász szervezet igazgatója. A megfelelő higiéniás feltételek biztosításával a károsultak bútorokat és egyéb lakás felszerelési cikkeket is kapnak majd az adományozóktól.

m
arketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.