Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-24 idő 09:42

Gyorssegély a Cooptól

Az elmúlt hetek esőzései miatt kialakult árvízhelyzet károsultjainak megsegítésére, a Coop Segély Alapítvány tisztítószerekből álló gyorssegélyt juttatott el a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász közvetítésével Vas és Zala megyébe - közölte a vállalat kommünikéje. "Az érintett 9 településen - Vas megye: Szakonyfalu, Molnaszecsőd, Magyarszecsőd, Csákánydoroszló valamint Zala megye: Murarátka, Rédics, Lenti, Muraszemenye, Szentmargitfalva - 120 családi ház tisztításához közel 700 ezer forint értékben tisztítószereket biztosítottunk az árvízkárosultak számára. A közel 1500 termékből álló adomány olyan tisztító- és fertőtlenítőszereket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a házak fertőtlenítésére, tisztítására, a lakókörnyezet higiénikus rendbehozatalára" - mondta Mersich Mátyás, a Hétforrás Zrt. vezérigazgatója.
"A 2010-ben létrehozott Coop Segély a bajba jutottak megsegítéséért Alapítvány, a hátrányos helyzetű csoportok, személyek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére, valamint az árvizek és egyéb természeti csapások károsultjainak megsegítésére alakult. Az elmúlt 4 évben több mint 91 millió forint értékben támogattuk az önhibáján kívül bajba jutott embereket és a különleges ellátást igénylő gyermekeket országszerte" - tette hozzá a vezérigazgató a Coop Segély Alapítvány képviseletében.
 
Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgató asszonya vette át az adományt hétfő hajnali órákban és koordinálta a termékek célba juttatását. A napokon át tartó özönvízszerű esőzés miatt megáradt Mura, Kerka és Rába folyók területén folyamatosan zajlanak a karitatív munkák. Először élelmiszert szállítottunk 400-420 fő számára, majd ruhaadományokat juttattunk el az árvízkárosultaknak. Az ár elvonulásával múlt hét pénteken kezdődhetett meg a házak szellőztetése. A Coop Segély Alapítványnak köszönhetően a mai nappal indulhatott el a néhol 1 méterig érő víz és az iszap pusztítása utáni fertőtlenítés és tisztítás" - mondta a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász szervezet igazgatója. A megfelelő higiéniás feltételek biztosításával a károsultak bútorokat és egyéb lakás felszerelési cikkeket is kapnak majd az adományozóktól.

m
arketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.